Om trådløse kreditkortterminaler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Mange mennesker ser købmænd behandle kreditkort i en subtil form for ærefrygt; uden ledninger, der er fastgjort til kreditkortterminalen og intet åbenlyse netværksforbindelser, forlades de bare, hvordan transaktionen behandles. I praksis er den trådløse kreditkortterminal lidt mere end en modificeret 'smartphone', der er begrænset til at udføre en funktion meget, meget godt. Når sælgeren glider kreditkortet gennem terminalen, læser en magnetisk sensor titusindvis af små magneter på kortets magnetstrimmel. Orienteret til en fysisk repræsentation af binær kode fortæller magneterne terminalens vitale kreditkortoplysninger såsom konto terminal og udløbsdato. Terminalen syntetiserer derefter disse oplysninger i et trådløst signal, som det kommunikerer på tværs af en sikker trådløs dataforbindelse som f.eks. 3G CDMA eller GSM, der ofte bruger en særlig sikker kanal, der leveres af større trådløse operatører som Sprint eller AT u0026 T . Når kreditkortnetværket behandler transaktionen, returneres et svar til terminalen over den samme sikre trådløse forbindelse, idet transaktionen gennemføres.

Effekter

Ægteskabet af kreditkortbehandlingsterminaler til trådløse kommunikationsprotokoller har haft en dyb indvirkning på handelsmuligheder og i større målestok den samlede økonomi. Ved at frigøre købmænd af tethering af kablet netværk, trådløse udtryk inals giver købmænd mulighed for at drive forretning på marken, i loppemarkeder eller andre områder uden telefonitjeneste på kundens grundlag eller endda på stedet ved afslutningen af ​​et job. Denne udvidelse af markedet har løftet geografiske krav til virksomheder, så de kan blomstre med forretninger, de ikke ellers kunne opnå. Når købmænd og små virksomheder trives, gør økonomien også den yderligere udvidelse af de positive effekter af trådløse kreditkortterminaler.

Fordele

Som nævnt i afsnit 2 ovenfor har de positive virkninger på købmænd været dybtgående. Ved at frigøre forhandlere af de kablede krav, der er forbundet med traditionelle terminaler, udvider trådløs kreditkortbehandling stor rækkevidde for mange små virksomheder. Ud over denne udvidelse har de trådløse terminaler også andre fordele. Med en trådløs terminal frigøres f.eks. Købmænd fra den ekstra bekostning af en dedikeret telefonlinje. Købmænd, der opererer på flere steder, behøver ikke at have en dedikeret terminal på hvert sted; i stedet kan de flytte en enkelt terminal mellem steder. Endelig kan grossister, der driver forretninger i landdistrikter eller områder uden telefonitjeneste (som loppemarkeder, pistoler eller andre midlertidige steder) behandle trådløse transaktioner, når de ellers kun ville være begrænset til kontanter.

Overvejelser

I betragtning af de enorme fordele, der følger med trådløse kreditkortterminaler, kan man forestille sig, at valg af en trådløs terminal ville være en nem beslutning for en mobil købmand. Fordi trådløse terminaler kræver en overflod af teknologi, der ikke findes i mere traditionelle terminaler, er de betydeligt dyrere end deres kablede modparter. Afhængig af den udstedende bank kan nogle terminaler også kræve en yderligere trådløs dataplan fra en større trådløs operatør; Dette krav vil frembyde en yderligere omkostning, og nogle gange gør det trådløse terminaler forbudt dyre for små virksomhedsejere.

Misforståelser

Ved første øjekast kan nogle forbrugere udtrykke bekymring over sikkerheden ved trådløs kreditkortbehandling. I virkeligheden er trådløse terminaler dog lige så sikre eller endog mere sikre end deres kablede modparter. Moderne trådløse terminaler bruger højkvalitets datakryptering til at transmittere følsom kontooplysninger på tværs af en allerede digitalt sikret trådløs forbindelse, hvilket gør deres følsomme transmissioner næsten uigennemtrængelige for teknologisk aflytning. Da amerikansk økonomi vokser i stigende grad af kreditkort som betalingsmetode, har behovet for kreditkortforarbejdningskapacitet udvidet uden for behovet for en traditionel kablet netværksforbindelse. Med udbredelsen af ​​mobiltelefoner og trådløse datanetværk har evnen til at behandle kreditkort over en sikker trådløs forbindelse lokket mange forhandlere ind i et trådløst behandlingsarrangement. Det er vigtigt at undersøge funktionen, virkningerne, fordele og andre emner, der er relevante for trådløse kreditkortterminaler.