Sådan Boost Wifi Signaler med en Wifi Repeater og antenner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Flyt din router eller trådløs adapter. Der er tre hovedmåder til at øge et signal fra et wifi-netværk. Tilføjelse af en wifi-repeater, tilføjelse af en wifi antenne med høj forstærkning ved modtageren eller forøgelse af signalet fra routeren, hvorfra signalet kommer fra.
For det første, hvis du har et hjemmenetværk, skal du prøve at placere din router så højt som muligt , sig på en hylde på hovedniveau først og se om det forbedrer signalet i hele huset.
Du kan også købe en ekstern antenne til de fleste mærker af routere. Jeg vil ikke gå ind i produktkilder i denne artikel, men alle de nævnte produkter er til salg på e-Bay eller Amazon.com til enhver tid. Hvis du tilføjer en ekstern antenne til din router, vil du øge rækkevidden af ​​dit hjemmenetværk. Dette er måske ikke ønskeligt, hvis du er bekymret for at hackere dit netværk (altid beskyt dit netværk, lad det aldrig være åbent!) Dette kan dog være en acceptabel løsning til at dække en stor kontorbygning eller et lager, bondegård eller RV park, hvor du giver adgang.

2.

Tilføje en højforstærket Wi-Fi antenne på modtageren, der er tilgængelige med gevinster på op til 38 decibel. udenfor hjemmet, på en stolpe og sigte dem mod Wifi-netværket, som du vil oprette forbindelse til. Mange RV'er og lastbilister bruger disse til at forbinde til trådløse adgangspunkter, der kan være op til en kilometer væk.

3.

Brug en WiFi-repeater. Den tredje metode til at øge Wifi-rækkevidden i dit hjem er at bruge en wifi-repeater. Disse henter signalerne fra dit hjem Wifi-netværk og sender dem igen. Du placerer normalt en Wifi repeater halvvejs mellem din computer og routeren. For eksempel hvis routeren er placeret i køkkenet i den fjerne ende af huset, ville du placere wifi-repeateren i et midtpunkt i hjemmet for at få et bedre signal til alle områder.

Tips og Advarsler

  • Når du forstærker dit hjemmet wifi-netværk på en af ​​de måder, der er beskrevet ovenfor, skal du huske at du skal aktivere dine sikkerhedsindstillinger. Aktivér WEP eller lignende krypteringsnøgler, der forhindrer andre i at stjæle din wifi. Kontroller med producenten af ​​din router eller trådløs adapter til kompatible high gain-antenner, der ikke krænker FCC-regler.
  • Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til et wifi-hotspot, er dit hjem trådløse netværk eller en anden persons netværk som i en RV-park et par forskellige måder at øge signalet på.