Sådan ændres ISPS

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Forskningsudbydere for at se, hvem der har de bedste tjenester til den bedste pris. Se på hastigheden af ​​tjenesten og andre funktioner, der er inkluderet.

2.

Kontakt den nye udbyder for at se, om den ønskede tjeneste er tilgængelig i dit område. Tal med en kundeservicerepræsentant for at oprette service, som opfylder dine behov.

3.

Saml konfigurationsoplysningerne fra din gamle udbyder. Sørg for, at du har opkaldsnummeret, dit brugernavn og din adgangskode.

4.

Afinstaller enhver software, som din gamle tjenesteudbyder gav dig. Manuelt omkonfigurere din gamle forbindelse, hvis det er nødvendigt. Klik på 'Netværk og internetforbindelser' i Kontrolpanel. Vælg 'Konfigurer eller ændrer din internetforbindelse.' Vælg 'Tilføj' under fanen 'Forbindelser'. Gå gennem trinene for at konfigurere din opkalds- eller bredbåndsforbindelse. Klik på 'Afslut'. Indtast eventuelle opkaldsnumre i feltet sammen med dit brugernavn og adgangskode.

5.

Installer hardware, f.eks. Modem, router og Ethernet-kabler, som du vil have brug for din nye internetforbindelse. Sørg for at alt er korrekt forbundet, før du fortsætter.

6.

Få konfigurationsoplysningerne til din nye udbyder. Under 'Forbindelser' klikker du på 'Tilføj' igen. Indtast telefonnummeret, brugernavnet og adgangskoden, du vil bruge til at oprette forbindelse til den nye udbyder, hvis nogen. Åbn dit emailprogram og tilføj dine nye e-mail-adresser og adgangskoder sammen med den nye udbyders POP- og SMTP-adresser. Kontakt den nye tjenesteudbyder for at få hjælp, hvis du har problemer med at oprette din forbindelse manuelt.

7

Kontakt din gamle udbyder for at annullere tjenesten, når din nye forbindelse fungerer godt. Installer eventuel software, der fulgte med din nye tjeneste.

Tips og advarsler < / h4>

  • I nogle tilfælde kan du muligvis ikke oprette din nye tjeneste, før du afbryder den gamle. For eksempel skal du muligvis afbryde din gamle DSL-tjeneste, før du opretter en ny DSL-forbindelse Kontakt begge tjenesteudbydere for at få vejledning i, hvordan du letter forandringen med minimal nedetid. Når du skifter udbydere, kan du muligvis beholde din gamle e-mail-adresse.
  • At skifte internetudbydere kan være en skræmmende opgave. I nogle tilfælde kan du afbrydes fra internettet i dage eller uger. For hjemmebrugere er der ikke noget ubelejligt at have internetforbindelse. For erhvervsbrugere kan det resultere i tabt fortjeneste. Det er muligt at overlappe tjenester, så du har to internetforbindelser ad gangen. Hvis du ved, hvordan du opsætter dine internetforbindelser manuelt, kan du muligvis ændre tjenester uden at blive afbrudt.