Sådan bruges et USB G eller G + trådløst netværkskort med Windows Vista

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Mange trådløse kort siger, at de måske ikke fungerer sammen med Vista, men de fungerer normalt, hvis du følger disse trin. Trin 1: Tilslut din USB-netværksadapter til enhver USB-port på din computer.

2.

Når du har plugget dit USB-netværkskort, skal du følge guiden Ny hardwareinstallation, der skal pop op i Vista. Hvis du har brugt guiden allerede uden succes, skal du ikke bekymre dig. Bare spring over dette trin, det er ikke nødvendigt.

3.

Gå til startmenuen og højreklik 'Min computer' i rullemenuen vælge 'Administrer'.

4.

I styringsvinduet skal du højreklikke på 'Enhedshåndtering'. til venstre skal du se en liste over enheder, der er kendt af din computer.

5.

Under fanen 'Netværksenheder' skal du se et gulikon ved siden af ​​'trådløs USB enhed 'Dette angav, at den enhed, du har tilsluttet, ikke er konfigureret korrekt.

6.

Højreklik på den' Trådløse USB-enhed '. Du forsøger at installere og vælge' Opdater Driver Software 'fra rullemenuen. Dette vil medbringe en anden boks med to muligheder.

7.

Klik på den anden mulighed, som er' Gennemse min computer til software '. På den næste skærm, hvis du har den cd, der fulgte med dit trådløse kort, skal du skrive 'D:' til loca og marker feltet under dette felt, der siger 'Inkluder undermapper'. Hvis du ikke har driver-cd'en, gå videre til næste trin.

8.

Hvis du ikke har cd'en med drivere på den, finder du navnet og modellen på dit trådløse kort (det er på bagsiden af ​​kortet, fejl ikke MAC-adressen til modelnummeret, du har ikke brug for MAC-adressen lige nu). Gå til producentens hjemmeside, som du kan finde i enhver søgemaskine, og se efter et sted at hente driverne. Download drivere til enhver mappe, du ønsker, og gentag trin 7, undtagen i stedet for at skrive 'D: u0026 quot; Indtast placeringen af ​​den mappe, hvor du downloadede driverne. For eksempel 'C: \ Windows \ USERNAME \ downloads'.

9.

Når du er i stand til at installere driverne, skal du kunne kontrollere, at kortet fungerer ved at går tilbage til Device Manager (som beskrevet i trin 3 u0026 4) og kigger i dine 'Netværksadaptere'. Hvis der ikke er et gult ikon ved siden af ​​din USB-netværksenhed, har du installeret denne enhed korrekt. Fortsæt med at bekræfte korrekt installation ved at højreklikke på enheden i enhedshåndteringen og vælge 'Egenskaber'. Du bør se en erklæring om, at 'denne enhed virker'.

10.

Nu er enheden installeret og klar til brug. Det vil sandsynligvis blinke med en grøn LED, afhængigt af modellen.

Tips og advarsler

  • Mange kort hævder ikke at arbejde sammen med Vista, selvom de vil hvis manuelt konfigureres ved at følge trinene i artiklen.
  • Dine mapper / drev kan blive navngivet andre navne, f.eks. et cd-drev, D: u0026 quot; kan være 'F:' afhængigt af din computer konfiguration.
  • Windows kan bede om din tilladelse til at fortsætte, tillade dette, hvis du planlægger at installere enheden.
  • Pas på, når du henter drivere fra andre websteder end producentens , vil nogle websteder omfatte vira, spionvare eller andre uønskede filer.
  • Lær, hvordan du installerer og bruger et USB trådløst netværkskort til at surfe på internettet.