Sådan får du en konkurrencemæssig fordel ved hjælp af din it-afdeling

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Datautomatisering kan være enkel eller meget kompleks, afhængig af flere nøglefaktorer som størrelsen på infrastruktur og antallet af systemer, der konvergeres på en given platform. Planlægningsfasen vil være den mest afgørende fase af strømlining automatisering for din virksomhed. Bestem migrationsniveauet for at sikre en rentabel gennemførelse af it-politikker og -procedurer.

2.

Har en klar definition af it-roller og ansvar for at sikre, at hver person i IT har en klar defineret sted inden for it-hierarkiet. Dette vil bidrage til at sikre en jævn udrulning af automatisering og eliminere nødvendig overlapning og forvirring.

3.

Sørg for, at dit udviklingshold har evnen til brugerdefineret SOP-udvikling, rådgivning og udviklingstjenester for at sikre korrekt udrulning og træning. Hvis du går sammen med en servicepartner eller konsulentfirma, skal de også være i stand til at personliggøre din automatisering, så de passer til dine virksomheds personlige behov og mål.

Tips og advarsler

  • Automatisering er kompleks, og de præcise detaljer om automatisering kan ikke dækkes i en simpel EHow. Planlægning er nøglen til en vellykket udrulning og vil sikre, at der laves minimale fejl med fokus på at forbedre it-effektiviteten.
  • Virksomheder, der investerer i datautomatisering, har en konkurrencemæssig fordel i forhold til dem, der ikke gør det. Generelt kan de øge indtægterne hurtigere og reducere omkostningerne betydeligt gennem effektiv ressourceudnyttelse og strømlinede processer.