Sådan fejlfindes din trådløse forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

I hvert computernetværksmiljø skal du kunne få fat i en adresse, der hedder en IP-adresse fra din trådløse forbindelse, for at din pc eller laptop skal komme på netværket eller internettet. Hvis det ikke kan trække og adressere, kan du ikke forbinde. Du skal først sikre dig, at din internetforbindelse er ved at åbne en kommandoprompt i Windows (Windows-nøgle + R, og indtast derefter CMD) og indtast derefter ping 192.168.1.1 Enter. Dette er adressen til din trådløse forbindelse, hvis du har en linksys-forbindelse. Hvis du ikke kender din adresse, gør Google din kasse et modelnummer og udtrykket 'ip-adresse'.

2.

Når du pinger din adresse, hvad du gør er beder om et svar tilbage til din computer. Dette svar fastslår, at begge enheder taler. Du skal få en slags svar tilbage, hvis du får en 'forespørgsel udløbet eller destinationen ikke tilgængelig' det betyder at der er en pause i kommunikationsforbindelsen. Det første skridt er at nulstille din boks ved at tage stikket ud eller slukke for strømkilden, og prøv at genoprette forbindelse 4 eller 5 minutter senere.

3.

Ofte vil jeg få brugere til at få en fremragende netværkssignal, men ikke i stand til at oprette forbindelse. De er frustreret, fordi dette er et intuitivt sætning. Hvad denne udsagn siger er, at din forbindelse er etableret, men du har ikke indtastet de rigtige nøgler for at få adgang til kongeriget. Problemet ligger virkelig i SSID- eller WEP-nøglen. SSID er dit netværksnavn, og WEP-nøglen er den hemmelige nøgle indstillet af netværksadministratoren for at give adgang til dit trådløse netværk. For at indstille din WEP-nøgle skal du følge linket nederst i artiklen om, hvordan du indstiller en trådløs nøgle. Hvis nogen af ​​disse er forkerte, betyder det, at selvom din forbindelse er fremragende, dit nøglekort virker ikke, derfor ingen adgang, men hej din forbindelse er fremragende. Lol.

4.

Et andet problem, der ofte opstår, er, at hvis du 'bringer hjem en bærbar computer fra arbejde, og du' har problemer med forbindelsen til dit trådløse netværk, en af ​​to ting kan forårsage problemet.
Det første er, at dine LAN-indstillinger er konfigureret til at være på dit arbejdsnets netværk og ikke dit hjemmenetværk, og to dit trådløse kort er ikke aktiveret. For at ændre dine LAN-indstillinger åbner din browser, skal du klikke på TOOLS - u0026 gt; INTERNET OPTIONS - u0026 gt; CONNECTIONS - u0026 gt; LAN-indstillinger. Afmark derefter afkrydsningsfeltet, der siger 'USE PROXY SERVER FOR LAN'. Klik ok og prøv at genoprette forbindelse. Bare husk at tjekke det igen, når du kommer tilbage til arbejde. For at kontrollere, om dit trådløse kort er aktiveret, klik RIGHT CLICK 'MY COMPUTER' - u0026 gt; PROPERTIES -> HARDWARE -> DEVICE MANAGER. Derefter finder du dit trådløse netværkskort. Hvis den er deaktiveret, vil der være en rød X på den. For at aktivere det skal du højreklikke på ikonet og klikke på aktivere.

5.

Af hensyn til funktionalitet har jeg lige angivet de mest relevante problemer med trådløs netværksforbindelse. Der er som altid mange flere, og jeg vil forsøge at give dig mere relevant information vedrørende dine specifikke problemer med trådløse netværk med nedenstående links og skrive flere artikler om dette emne i fremtiden. Send mig besked, hvis du har problemer, og jeg hjælper gerne.

Der er ikke noget mere frustrerende end at oprette dit trådløse netværk derhjemme og stadig ikke er i stand til at oprette forbindelse. Det er endnu mere frustrerende, at du skal fejlsøge din trådløse forbindelse, når darn-sagen skal være plug and play. Jeg har bogstaveligt talt oprettet hundredvis af trådløse netværk både personligt og professionelt, og jeg har fundet ud af, at netværksudstyr normalt er meget pålideligt, og at det meste af alt trådløse problemer er et konfigurationsproblem. Jeg skrev denne artikel til personer uden netværkskommunikation, der hjalp de fejler deres trådløse forbindelse.