Sådan laver du et jagtwebsted

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Du skal først og fremmest bestemme, hvad du har til hensigt at gøre med dette websted. Hvis du vil være vært for annoncer eller sælge ting eller hvor meget webspace du skal bruge. osv. .... Har du til hensigt at indarbejde forskellige klokker og fløjter, så folk kan interagere på stedet ..... Forskellige webudbydere tillader forskellige ting .... Nogle bærer en stor mængde af deres egen reklame ... nogle tillader ingen andre annoncer skal sættes på .... nogle tillader ingen kommerciel aktivitet. Du skal slå på gratis hjemmeside. ..... Undersøg de muligheder du har.

2.

Du skal samle ophavsretlige gratis billeder til brug på dit websted. Din hjemmesideudbyder vil have en skabelon til farver og ting, der gør det nemt, hvis du ikke kender html .... men du skal finde nogle billeder, der beskriver den følelse, du vil have for webstedet. Du skal bare højreklikke på billedet og vælg gem billede .... gem det til en fil og navngiv det, så du kan finde det senere at uploade til din webside.

3.

Hvis du er vil have en blog på webstedet eller en kommentar fra dig, skal du arbejde på den første som en 'interessant' ting for at få folk til at komme tilbage. Du skal være sikker på at du ændrer det regelmæssigt, så folk vender ikke tilbage til webstedet for en forældet parti materiale. Det vil også være godt at tillade nogle andre at skrive om deres jagtoplevelser regelmæssigt.

4.

Har du en sektion, hvor folk kan sende deres erobringer ? Kan de uploade billeder? Har din valgte hjemmesideudbyder mulighed for at tillade dette?

5.

Kontroller, om du har et forhold til nogle leverandører af jagtudstyr, hvor du tjener så meget pr. Klik, hvis dine kunder går til deres websted. Også ... bedre tjek med din udbyder på denne også.

6.

Sørg for at gå til Google og Yahoo osv. Og præsentér dit websted til notering .... . Forskellige søgemaskiner gør det anderledes. Jeg har fundet Google Base, hvor du indtaster ting til Google, for at være det sværeste. Måske ved jeg bare ikke noget!

Tips og advarsler

  • Pas på at overholde alle gældende regler og love vedrørende skydevåben på internettet. . Selvfølgelig involverer salg, men andre restriktioner, der kan være involveret i diskussionen om sådanne.
  • Det er altid nyttigt at fremlægge sikkerhedsoplysninger og tilskynde jægere til at følge alle sikkerhedsforanstaltninger. Du kan have kalendere og tidsplaner af de aktuelle jagtsæsoner og begrænsninger, der indebærer den nuværende sæson.
  • Vil du oprette et websted om din kærlighed til JAG? Du kan dele dine viden og erfaringer og netværk med andre jægere, der gerne vil gøre det samme. Du kan også præsentere varer til salg, der er jagtrelaterede eller bare lave nogle små ændringer fra annoncer på din side.