Sådan opbygger du en parabolantenn til internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få et lavt stålrør eller kolander med et håndtag og mindst 12 til 16 tommer i diameter. En lille wok eller rustfri mesh scooper med håndtag fungerer også godt. Se ledsagende billede for prøver.

2.

Bor et hul i midten ved hjælp af en halv-tommer borekrone. Gør hullet stort nok til, at et USB-stikhoved passer indvendigt. Brug en markør til at spore USB-tilslutningshovedet. Hold USB-stikket nede.

3.

Sæt USB-forlængerkabel i hullet fra bunden af ​​silen. Et langt kabel giver dig mulighed for at hæve parabolantenne.

4.

Sæt lim rundt om 'nakke' på USB. Sæt rundt hullet for at sikre, at det er stabilt.

5.

Placer den anden ende af USB-forlængerkablet til din bærbare computerens USB-hub.

6.

Tilslut USB Wi-Fi eller trådløs netværksadapter til USB-forlængerkablet i fadet.

7.

Tilslut din parabolskål til et stativ med et tape eller zip-bånd.Du kan også bruge en klemme til at holde den på siden af ​​en campingvogn eller et telt.Hvis du bruger noget højt som et stativ, vil du få et bedre signal, end hvis du bare holdt din computer på dit skød. /p>

8.

Vælg en 30 graders vinkel for at pege på en uhindret horisont, hvor der ikke er træer, bjerge eller høje bygninger, der blokkerer dine signaler. Juster vinklen ved at vippe skålen tilbage og frem til du får det ideelle signal.

Tips og advarsler

  • Sæt kanalbånd rundt om parabolantenens håndtag i et PVC-rør eller en gammel pelsstativ. Væg beskyttende cellofan omkring USB-stikket og USB Wi-Fi til beskyttelse mod regn. Lim en lille babyflaske rundt basen til at beskytte USB-stikket og USB Wi-Fi for at holde det tørt.
  • Vipp ikke parabolen direkte under solen, da varmen kan brænde USB, hvilket gør det ubrugeligt.
  • Gå til fjerntliggende steder, hvor din internetforbindelse ikke virker, kan være et problem, især hvis du er afhængig af internettet for at betale dine regninger eller kommunikere med venner og familie. For at få den forbindelse, du har brug for uden at betale for meget, kan du opbygge din egen parabolantenne ved hjælp af let tilgængelige materialer.