Sådan oprettes et midlertidigt kablet internetnetværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem, hvor dit højhastighedsnetværk kommer ind i bygningen og sørg for, at det fungerer ved at sætte computeren direkte i modemmet og teste det. Hvis det ikke gør det, skal du kontakte din internetudbyder.

2.

Tag stikket ud af computeren og udskift det med en netværkskontakt. Dette vil være 'hub' på dit netværk; alt vil forbinde igennem her.

3.

Bestem, hvor du vil køre dit netværk til. Hvis du har et langt løb mere end 50 fod eller deromkring, og du har flere kontorer, der har brug for netværksforbindelserne i dette område, kan du bare køre en ledning og tilføje en anden kontakt i slutningen af ​​den. Dette giver dig mulighed for at spare på ledninger.

4.

Kør ledningen til de ønskede lokationer. Husk på, at du vil bestemme, hvordan du planlægger at sikre ledningen; du kan vedhæfte den til hjørner, hvor væggen møder gulv eller væg møder loftet. Hvis du skal løbe det op på en væg, skal du prøve at stikke den i et hjørne. Hvis du er nødt til at køre den gennem en dør, kommer de fleste døre ikke helt helt til gulvet, du skal bare køre den under der.

5.

Fastgør ledningen ved hjælp af din tape. Selvom det ikke nødvendigvis er den bedste udseende, vil ingen sømhuller sikre, at du får det meste af dit depositum tilbage, hvis du bor i en lejlighed.

Så du vil gerne vide, hvordan du opretter et midlertidigt kablet internetnetværk. Mange virksomheder åbner små midlertidige kontorer for et projekt uden for byen eller bare for lidt ekstra plads i travle tider, og disse kontorer har brug for et hurtigt bygget internetnetværk. Læs videre for at lære at gøre dette hurtigt og effektivt.