Sådan skifter du til sølvbåndbredde på en Cisco 2600 Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut en terminal til Cisco 2600-router og få adgang til kommandoprompten for global konfigurationsmodus.

2.

Konfigurer routeren til at bruge klassebaseret formgivning, hvis det ikke allerede gør det ved at bruge kommandoen 'Router (config) # policy-map PolicyName', men erstat 'PolicyName' med det navn, du ønsker.

3.

Indstil den gennemsnitlige trafikhastighed i kilobytes på netværket ved at skrive kommandoen 'Router (config-pmap-c) # PolicyName average 256000.' Angiv hvilken port trafikken vil flyde gennem ved hjælp af kommandoen 'Router (config) # interface'.

4.

Opret en ny klasse for det specifikke segment af netværket du arbejder med ved at bruge kommandoen 'Router (config-pmap) # class ClassName.'

5.

Gå til konfigurationen for denne klasse ved at skrive kommandoen 'Router ) # policy-map ClassName-klasser. '

6.

Skift klassen til sølvbåndbredde med kommandoen' Router (config-pmap) # class silver '

Tips og advarsler

  • Du kan ændre sølvbåndbredden til en anden procent end standard 20\% ved at bruge kommandoen 'Router (config-pmap-c) # båndbredde procent 'og derefter indtaste den nye procentdel.
  • Cisco-mærket 2000-seriens routere bruges til at filtrere internet- og fildelingstrafik over store netværk eller flere små netværk. Hvis du har forskellige grupper eller organisationer inden for disse netværk, kan du ændre prioriteten på hver, så hver modtager en anden procentdel af den samlede båndbredde, der er til rådighed. Sølvbåndbredden er sat til en standard på 20\% af båndbredden. For at skifte mellem de forskellige kategorier af båndbredde skal du tilslutte en terminal til routeren og ændre netværksindstillingerne.