Sådan tilføjes en trådløs printer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

For at din printer skal gå trådløst, skal du købe en trådløs printserver. Lad ikke navnet skræmme dig. En printserver gør det, det giver plads til, at printeren kan tilslutte sig og fungere som et kommunikationsbaggrund for at acceptere alle udskriftsforespørgsler. Der er mange printservere ude på markedet. af funktionalitet og kompatibilitet mit forslag er, at du køber en printernetkort, der blev lavet af samme firma som din trådløse router. Sørg desuden for, at din printer understøttes af den pågældende printerserver. Det sparer dig i en verden af ​​elendighed, når tingene er kompatible.

2.

De fleste af de nyere printernetkort leveres med en installations cd, som brugeren bruger gennem en guiden til at forbinde og konfigurere deres printernetkort. Ligesom at konfigurere din trådløse router du skal tilslutte printerserveren til netværket i den oprindelige konfiguration.Den printerserver, jeg har, er til en linksys-router, så jeg skal guide dig gennem en hurtig opsætning af den pågældende printerserver. De fleste printerservere følger et lignende spor dog Jeg har valgt at bruge det populære mærke til at nå flere mennesker. < /p>

3.

Hvis du kører installations cd'en og opsætter dit kodeord, skal det være relativt nemt, den vanskelige del er, når du skal navngive din printer og konfigurere ip-adressen. Af hensyn til brugervenlighed i de grundlæggende indstillinger for enhedens navn og domænenavn skal du udelade indstillingerne, da de normalt vil have et standardnavn i feltet.

Ændring af navnet kan forårsage konflikter med netværket, der opdager printeren.

4.

Når du konfigurerer ip-adressen under fanen 'sæt ip-konfiguration manuelt u0026 quot; Du skal indtaste følgende oplysninger for det netværk, som printeren bruges til. IP ADRESSE: For linksys routere er dette normalt 192.168.1.254 For SUBNET MASK: 255.255.255.0 er det, som de fleste af alle hjemme routere bruger. For din routers IP-adresse eller gateway, ville du bruge 192.168.1.1, som ofte er standard på Linksys routere. Når du har gjort det, skal du klikke på næste.

5.

Det næste, du skal gøre, er at gå til fanen 'sæt printernetkort'. at indtaste dit trådløse netværk, som ofte kaldes SSID, dets kanal og dets netværkstype. Normalt forlader jeg disse alene, da de kun skal konfigureres, hvis du kun har en printernetkort, der ikke bruger trådløs router eller adgang punkt.

Når du er færdig med det, har du mulighed for at konfigurere en WEP-nøgle til din printer. Brug kun denne indstilling, hvis du har en WEP-nøgle til din netværk. Hvis du har gjort det rigtige, skal du modtage en bekræftelsesside, der fortæller dig, at din opsætning var en succes. Din opsætning skal leveres med et sæt drivere, der vil installere for at fuldføre resten af ​​printernetkortets konfiguration.

Når det er gjort, skal du tage stikket ud af printerserveren og printeren, og sæt den i, hvor du vil. Send et testudskrift til det for at sikre, at konfigurationen tog. Hvis du har problemer, kan du besked mig. God fornøjelse!

Tilføjelse af en printer til dit trådløse netværk er en god idé til ethvert hjem eller forretning. Adventen af ​​trådløse printere løste mange problemer med at oprette en traditionel printer, der blev tilsluttet til netværket og skulle konfigureres og deles ud.
I dag er de fleste trådløse printere plug-and-play og kan let opstilles af den teknikudfordrede professionelle.