Sådan tilslutter du en trådløs router til en Mac-bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find ud af SSID og adgangskode til din router. Se produktets dokumentation for at følge instruktionerne om, hvordan du konfigurerer din router. SSID'en er det identificerende navn på dit hjem WiFi-netværk. Afhængigt af hvordan din router er oprettet, kan du muligvis også have adgangskode til at få adgang til netværket. < /p>

2.

Tryk på din Mac laptop. Gå til mappen 'Programmer', og vælg 'Internet Connect.'

3.

p> På værktøjslinjen øverst skal du vælge fanen 'AirPort'. På det næste skærmbillede skal du klikke på 'Tænd AirPort on.' Vent på AirPort-kortet for at opdage alle de trådløse netværk i dit område.

4.

Gå til rullemenuen 'Netværk'. Vælg SSID-navnet på dit netværk. Hvis du har brug for et kodeord, skal du indtaste det og derefter klikke på 'Connect.' Hvis dit netværk ikke vises Vælg 'Andet' i rullemenuen. Indtast netværksnavnet og adgangskoden, og klik derefter på 'Connect.'

5.

Kontroller 'Vis AirPort-status i menulinje 'i AirPort-sektionen i vinduet Internet Connect. Dette skaber et cirkelformet ikon i menulinjen. Klik på ikonet for hurtigt at få adgang til og oprette forbindelse til dit trådløse netværk.

Tips og advarsler

  • Trådløse routere skal arbejde op til 150 fod, men kan variere afhængig af model og mærke. Se med din produktdokumentation for at se, hvor du skal placere din router for optimal forbindelse. Nogle gange kan anden elektronik, som f.eks. Babymonitorer eller trådløse telefoner, forstyrre AirPort-signalstyrken på din Mac-laptop. Undgå at bruge disse typer af elektronik, når du har brug for en stærk internetforbindelse.
  • Brugen af ​​trådløse routere er vokset eksponentielt som den foretrukne højhastigheds-metode til forbindelse til internettet. Trådløse routere giver praktisk mobilitet ved at tillade flere computere at få adgang til internettet uden behov for Ethernet-kabler. Macintosh-computere er kendt for deres intuitive interface og deres brugervenlighed. Hvis din Mac laptop har et AirPort-kort installeret, kan du nemt oprette forbindelse til dit trådløse netværk og komme online.