Tekstbesked Dating

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Tekst-besked dating er opstået som følge af fremskridt inden for teknologi. Uanset om det er sendt fra en mobiltelefon eller BlackBerry, er en sms-besked en hurtig og bekvem måde at komme i kontakt med nogen. Det giver dig også mulighed for at holde dig ajour med andres daglige aktiviteter. Modtageren af ​​en besked er ofte glad for at få det, fordi det betyder, at nogen tænkte på dem.

Effekter

På trods af alle ændringerne i dating , og venter på, at nogen kan kontakte dig, er stadig så frustrerende som nogensinde. Men med tekstbeskeder kan du erstatte nervebrydende samtaler og komme dig til rette. I uenigheder kan du undgå verbale argumenter ved at sende beskeder frem og tilbage. Nogle mennesker fortæller endda den person, de daterer ting, der er svære at sige som 'Jeg snydt på dig' eller 'Det er over.' Hvis du gør det, forhindrer nogen at være vidne til og håndtere virkningerne af sådanne udsagn på den anden person.

Overvejelser

Tekstbeskeder erstatter telefonopkald mere og mere hver dag. Selvom kommunikation kan være hyppigere med tekstbeskeder, er indholdet ofte trivielt. Betydende samtaler finder typisk ikke sted via sms. Faktisk sendes mange sms'er sent om aftenen, især efter at have et par drikkevarer. Formålet med disse meddelelser oftere end ikke er at mødes med nogen og have sex. Desværre bliver dette grundlaget for mange relationer. Et par tekster kan sendes i løbet af ugen for at holde kontakten, men det er bare en forklaring på 'Hvor er du?' tekst.

Betydning

Stigningen af ​​tekst-besked dating har gjort udtrykket 'dating' ekstremt vagt. Der er ikke længere et standard svar på spørgsmålet 'Hvad er en dato?' Er to personer, der kommunikerer mest ved tekstbeskeder og kaster i højen fra tid til anden, dating? Er en improviseret tekstbesked, der resulterer i et møde i sen nat, en dato? Også, da begrebet dating er ret uklart, hvordan ved du, om du er eksklusiv? Da sms-dating kræver meget mindre tid og engagement end traditionelt dating, kan dating mere end én person eller snyd på din partner være en mulighed, der er meget mere tilgængelig.

Fordele

At sende tekstbeskeder gør folk mindre hæmmet, end de ville være, hvis de formidlede det samme budskab verbalt. Tekstbesked dating giver dig også tid til at tænke over dit svar, før du informerer den anden person om det. Også for at komme ud af at svare eller håndtere noget, kan du nægte at du modtog beskeden overhovedet. Når du kører sent for at møde nogen, er det en god ide at sende en SMS-besked, så du forhindrer en tiff ved din ankomst. Derudover kan det være svært at finde møde med nogen i en bar eller klub. Du kan dog fortælle nogen præcis, hvor du finder dig via sms, og derefter begynde din såkaldte dato. Tekstbeskeder er blevet en populær kommunikationsmetode i datingforhold. Det er hurtigere og lettere at skrive nogle forkortede ord end at have en faktisk verbal samtale. Tekstbesked dating er i din takt med mindre følelsesmæssig risiko. I modsætning til samtaler, der forekommer ansigt til ansigt eller over telefonen, giver tekstbeskeder dig mulighed for at sige, hvad du vil sige, mens du holder af intimitet.