Hvordan kan man beskytte deres dyrebare data mod at blive hacket

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find ud af de potentielle svagheder i dit system ved hjælp af anti hacking software.

2.

Udfør regelmæssige sikkerhedskopier af din data og test backuperne for at sikre, at de er i god stand.

3.

Gem eventuelt sikkerhedskopieringsfilerne for at sikre sikkerhed.

4 .

Krypter dataene ved hjælp af krypteringssoftware, der bærer vigtige detaljer om dit firma, der er i transitmodus, såsom e-mail-meddelelser, der rejser ind og ud af virksomheden.

5.

Brug nyeste versioner af antivirusprogrammer til at beskytte mod vira, især i e-mail-meddelelser.

6.

Brug også anti-adware og spyware software. Denne software giver beskyttelse mod ulovlige programmer, der sporer internetbrug eller overvågning af tastetryk for at indsamle data som adgangskoder.

7.

Installer indbrudsdetektionssoftware for at advare dig, når nogen forsøger at få adgang til dit system

Installer en firewall for at opretholde en sikker grænseflade mellem computere i dit firma og offentlige netværk.

9.

p> Opdater regelmæssigt de softwareprogrammer, du bruger, for at sikre, at sikkerhedspatcherne er installeret korrekt, og at alle standardadgangskoder er nulstillet.

10.

Sørg for, at de korrekte trådløse protokoller er bruges i netværkssystemerne, så alle værdifulde data på mobile computere også er sikre at bruge som dataene på dine forretningsdatorer.

11.

Aldrig ignorere spørgsmålet om spam, eller uopfordret email. Derfor fortæl dine medarbejdere, der bruger netværket, ikke at åbne alle vedhæftede filer.

12.

Udvikl en bevidsthed blandt dine medarbejdere om behovet for sikkerhed og forståelse for, hvad der kunne ske, hvis en katastrofal hacking finder sted på grund af manglende sikkerhedskultur.

13.

Hvis det ikke er muligt for dig at følge disse foranstaltninger, eller hvis dine systemer er for komplekse, så du kan håndtere alene , kan du altid ansætte en anden til at tage sig af dine værdifulde data fra at blive hacket. Lej en person, der har gennemgået indlejret systemuddannelse, netværkssikkerhedssporing eller informationssikkerhedstræning fra en velrenommeret institution.

Tips og advarsler

  • Aldrig åbne e-mails sendt af
  • Sørg for regelmæssig sikkerhedskopiering af alle dine vigtige filer.
  • Opdater regelmæssigt antivirussoftwareprogrammerne sammen med andre programmer.
  • Udnævne eksperter IT-sikkerhedsprofessionelle der har taget formelt indlejret systemuddannelse, netværkssikkerhedssporing eller informationssikkerhedstræning for at sikre sikkerhed til dit netværkssystem.
  • Dårlig sikkerhed i edb-systemer kan være meget skadelig for enhver virksomhed, uanset hvad der er størrelsen af ​​virksomheden. Oplysningerne om din virksomhed og dens processer er for værdifulde til at komme i hånden af ​​nogle illegale hacker. Men ved at indarbejde den rigtige sikkerhedsinfrastruktur kan du minimere chancerne for, at vi kommer ind i dit netværk og tyveri af data.

    Ting du skal beskytte de dyrebare data, der er gemt i edb-systemer, bliver ikke hacket: