Hvordan virker en router?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hvad er en router?

Med trådløse internetforbindelser bliver mere og mere ønskværdigt, er routeren næsten et husstandsord. Mange forbrugere forstår ikke rigtigt hvad en router gør eller alt det bruges til. Alt, hvad de ved, er, at det giver dem mulighed for at surfe på internettet hvor som helst i deres hjem uden alle de rodetrækker. Denne forklaring er kun delvis korrekt, en router er teknologien bag alle internetets muligheder.

En router er et stykke hardware, der bruges til at rute og videresende information fra et sted til et andet. I virksomheder og store virksomheder er en central computer Systemet fungerer som en router for at forbinde alle virksomhedens computere til et netværk. Dette giver mulighed for gruppedeltagelse og samarbejde om store projekter eller blot at forbinde alle virksomhedens ressourcer på et centralt sted. Det hjælper også med pålidelig kommunikation mellem medarbejdere, der arbejder på forskellige etager i bygningen eller i forskellige lande.
< br /> For internettet tillader en router at sende og modtage data hurtigt. Downloading og upload af websider og filer håndteres også af en router. Forbrugerne bliver mere og mere afhængige af internettet, men vidste ikke, hvad der gjorde det Mulighed for at få adgang til deres yndlingssteder til at handle online, sende e-mail eller at køre deres online-forretning.

Routing e-mails

Der er mange fascinerende ting, der sker bag kulisserne, når du sender og modtager email. Når en afsender klikker på knappen 'send' på sin e-mail-klient, får en router den information og sender den til det ønskede sted ved hjælp af de forskellige dele af e-mail-adressen. Fordi routere kan kommunikere med hinanden, uanset hvilket netværk det er på, kan meddelelser sendes til enhver e-mail-adresse i verden.

Direkte trafik

Det er en router s job at lede email og web trafik. For at gøre dette bruger den konfigurationstabellen til at dechifere, hvor de skal gå. En konfigurationstabel er de data, der er nødvendige til transmission. Dataene i konfigurationstabellen er gruppen af ​​adresser for hver forbindelse, forbindelserne 'prioriteringsordre og trafikregler for regelmæssige og særlige forbindelser. Afhængigt af størrelsen på routeren og netværket varierer størrelsen af ​​konfigurationstabellen. Så ved hjælp af oplysningerne fra konfigurationstabellen sørger routeren for, at datapakkerne går til den korrekte placering på en rettidig og præcis måde.

Sender pakker

Internettet er mange netværk, der arbejder sammen om at udgøre en massiv netværk. For information til at flytte ind og mellem netværk sendes det i datapakker. Det system, som data bevæger sig igennem, kaldes et 'pakkekoblingsnetværk.' For at sikre, at dataene er i stand til at rejse gennem netværkene, er det opdelt i mindre pakker, inden de sendes. En pakning er placeret rundt om hver pakke for at holde gruppen sammen, så de ender på samme og korrekte placering. Afsenderens og modtagerens adresser samt pakkenes foruddefinerede sted i samlingen er de oplysninger, der er indeholdt i indpakningen. Routeren anvender disse oplysninger til at levere pakkerne. Direkte trafik og transmitterende pakker er routerens vigtigste ansvarsområder.