Lav en parabolskål

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug et gammelt postkort, der måler 5 til 7 tommer for at skabe reflektordelen af ​​en parabolskål. Hvis du ikke har et gammelt postkort, skal du bruge et stykke karton eller en gammel manila mappe, der er skåret i samme størrelse.

2.

Læg et stykke aluminiumsfolie på en lejlighed overflade, såsom et bord. Hold den skinnende del nederst.

3.

Påfør lim til den ene side af den gamle postkort eller manila-mappe.

4.

Stik det limede postkort eller manila-mappen på den dumme side af aluminiumsfolien.

5.

Skær eller trim aluminiumfolien til postkort- eller manila-mappen .

Marker seks lige linjer på bagsiden af ​​postkortet eller manila-mappen, ca. 2 inches fra toppen og 2 inches fra bunden. . Markér tre linjer i to rækker, hver ca. 1 tomme og ca. 1 tommer adskilt fra hinanden.

Brug en X-Acto kniv eller et skarpt blad til at score hver markér.

8.

Bøj reflektoren til en parabolform. Sørg for, at brændpunktet ligger inden for parabolens 2.267 tommer interval. Klik på linket i Ressourcer for at lære at tegne en parabolisk form.

9.

Opret supportfanen. Brug en gammel manila mappe eller postkort og markér en konkav form med seks faner - tre på toppen og tre nederst. Disse faner falder sammen med de scoringsmærker eller huller, du har lavet i det foregående trin.

10.

Indsæt hver fane i supportfanen i hvert hul. Hvis det ikke bliver, skal du bruge klæbebånd til at holde dem på plads. Hvis du gør det, bøjer den konvekse form i en afrundet rulle, som forbliver midt i reflektoren.

Poke to huller, den ene oven på den anden center af støtten. Dette bør være af en størrelse, som den trådløse router antenne kan passe igennem. Afhængig af routerens fabrikat og model skal du fjerne antennen, derefter spore antennehovedet og stikke hullerne på mærkerne.

12.

Sæt den trådløse routerantenne gennem huller, og tilslut derefter antennen til routeren igen. Hold den paraboliske skål mindst halvvejs op og ikke røre routerens bund.

13.

Drej reflektoren i den ønskede retning og nyd ekstra signalstyrke.

Tips og advarsler

  • Du kan også bruge trådnet bøjet i parabolform, og brug et tykt pap til at understøtte parabolen.
  • Hvis du gerne vil øge din WiFi eller trådløs forbindelse for at tillade forbindelser på et længere område inden for dit hus, kan du bruge en parabolskål. En parabolskål kan også bidrage til at forbedre trådløs forbindelse, især når signalerne er dårlige. Dette kan ske, når hovedkilden til din trådløse forbindelse er på nederste etage i et hjem, og du er på anden eller tredje etage, og der er vægge, som forhindrer eller svækker dine signaler.