Om Telnet Hacking

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Fakta Telnet er et grundlæggende computerprogram, der tidligere installeres på de fleste pc'er. For at kunne køre det, skal alle Windows-pc'er, som brugerne skal gøre, gå til fanen 'Start', klikke på 'Kør', skriv 'Telnet', og tryk på Enter. Telnet-programmet kan derefter bruges til at få adgang til andre eksterne computersystemer og hjemmesider. Alt, hvad en potentiel hacker skal gøre, er det potentielle offers IP-adresse og en lille grundlæggende computerkommandokendelse.

Historie af

Telnet hacking har været en del af internettet og computerverdenen siden computere begyndte at blive koblet sammen for at danne netværk. Selv om form og motivation kan have adskilt sig over tid, er det faktisk, at hacking har fundet sted og vil fortsætte med at ske, så længe folk vælger at forbinde deres computere til netværk, som andre kan få adgang til disse computere.

Geografi < / h2> De geografiske konsekvenser af Telnet hacking er yderst interessante. Ligesom internettet effektivt har gjort verden mindre, hvilket giver næsten øjeblikkelig kommunikation mellem alle to punkter på kloden til et minimum af omkostninger, har det også gjort verden mindre for dem, der ønsker at stjæle information, penge eller begge dele. Telnet hackere fra forskellige lande og endda forskellige kontinenter kan nu nemt få adgang til netværk over hele kloden og hakke i computersystemer der.

Risikofaktorer

Der er mange specifikke faktorer, der placerer et på langt højere risiko for Telnet hacking end den gennemsnitlige personlige computerbruger. For det første er websteder langt mere risikabelt at blive hacket end personlige computere, fordi der blot er flere mennesker, der ønsker at hacke websteder end dem, der ønsker at hackere personlige computere. På samme måde sætter dårlige sikkerhedssystemer på en computer computeren en øget risiko for misbrug i hænderne på Telnet hackere. Endelig er de, der er mest udsatte for Telnet hacking, dem, der har noget værd at se på, der er gemt på deres computersystem. Med andre ord, hvis der er noget værdifuldt på din harddisk eller særligt interessant, risikerer du at blive hacket eksponentielt.

Misforståelser

Der er flere almindelige misforståelser vedrørende Telnet hacking. Til at begynde med er det s antaget af mange mennesker, at Telnet hacking er et forfærdeligt fænomen, der er massivt i skala. Der er dog relativt få mennesker, der aktivt bruger Telnet til at hakke i andres computersystemer. En anden almindelig misforståelse er, at grundlæggende computervirusbeskyttelsessoftware beskytter en bruger mod Telnet hacking. Faktum er, at en bestemt, intelligent hacker kan få omkring ethvert sikkerhedssystem, uanset hvor avanceret. Du kan oprette sikkerhed som afskrækkende, men forvent ikke at være uigennemtrængelig. Telnet hacking er den grundlæggende form, som de fleste computer hacking tager. Hackere kan bruge Telnet-programmet til at hakke ind i deres ofre for computere eller hjemmesider, der forårsager kaos i deres indfald. Og desværre for offentligheden er Telnet et våben, der er alt for ledigt.