Overfør filer fra pc til pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Overfør filer fra pc til pc

1.

Find Lan-ikonet, så du kan ændre en indstilling for at tillade fildeling. For at finde LAN (eller højhastigheds internet ikon, som det nogle gange kaldes) tryk først på knappen 'Start' nederst på skærmen. Næste finder ikonet 'Opret forbindelse til' (det ligner en bombe) og klik på det. Du får så en kort rullemenu, og igen klikker du på ikonet for tilslutningen, som fører dig til et nyt vindue med to forskellige ikoner af computerskærme. Disse ikoner vil blive mærket 'Opkald' eller 'LAN'.

2.

Vælg det relevante ikon (Opkald eller LAN) og højreklik på det. I den boks, der vises, kan du klikke på overskriften, der hedder 'Egenskaber'. Her kan du konfigurere computeren til at dele filer.

3.

Marker afkrydsningsfeltet, der siger TCP / ICP, og vælg det. Klik derefter på knappen 'Egenskaber', og et nyt vindue vises.

Aktiver de drev og mapper, du vil dele

1. Åbn det ikon. Højreklik derefter på et drev, du vil dele, og en boks vil blive vist. Klik på overskriften, der læser 'Deling og sikkerhed' og klik på det. Klik derefter på 'OK'.

2.

Gå til 'Dokumenter' og højreklik på ikonet. I den boks, der vises, skal du klikke på overskriften 'Deling og sikkerhed.' Klik derefter på knappen 'OK'.

3.

Opsæt dine filer og drivere med en opsætningsguide. Når du deler filer eller en driver, er det sandsynligt, at du vil blive henvist til en 'Opsætningsguide'. Hvis du har problemer med at komme igennem guiden, kan du se artiklen: http://www.astahost.com/info.php/tutorial-pc-pc-home-networking\_t14018.html

Tips og advarsler

  • Hvis din computer ikke automatisk opretter en ny adresse i feltet 'Internet Protocol Properties', skal du læse artiklen ovenfor: http://www.astahost.com /info.php/tutorial-pc-pc-home-networking\_t14018.html
  • Hvis du har flere computere tilsluttet en computer ved hjælp af en hub, så vil du bruge en rettetråd i stedet for en krydsning LAN-ledning.
  • Tilslutning af to pc-computere sammen involverer meget mere end blot at køre et kabel mellem computere. Det indebærer at gå ind i kontrolkortet og præferencer og lave nogle få enkle ændringer på den måde, din computer er oprettet på.