Sådan Wire et Hus til Vonage

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find din telefonforbindelsesboks. Dette er normalt placeret på dit hus omkreds. Det kan være placeret på indersiden eller uden for dit hus og er generelt tydeligt markeret.

2.

Se på patchpanelet. Du vil se en række farvede ledninger, der er forbundet med skruestik. Dette er ledningerne, der kommer ind fra telefonfirmaet. Hvis du har en aktiv service, vil disse ledninger bære en elektrisk strøm. Skrueposterne tilsluttes til en almindelig telefonledning, som er tilsluttet en telefonstik. Afbryd telefonledningen fra stikket ved at skubbe på plaststangen øverst på stikket og tage stikket ud.

3.

Gå til en telefon, der er tilsluttet en væg jack. Hvis din telefon ikke har en ringetone, har du afbrudt din eksterntelefontjeneste.

4.

Slut routeren til telefonstikket. Sæt RJ-45 telefonkablet i telefonstikket på din Vonage-router og kør til et stikkontakt. Sæt kablet i væggen.

5.

Slut en telefon til en anden vægstik i dit hus. Du skal have en ringetone. Fordi dit hjemmesystem er kørt på et elektrisk kredsløb, genkender det jacket, der er forbundet til Vonage-boksen, som hovedkilden til telefonsignalet.

Tips og advarsler

  • Sørg for at fjerne ethvert metal fra dine hænder, når du er i nærheden af ​​telefonforbindelsesboksen. Kassen bærer en stor mængde elektricitet og kontakter en skruepost eller en ledning kan medføre elektrisk stød.
  • Den udbredte tilgængelighed af højhastigheds-internet har medført en ændring i telefonindustrien. Det gennemsnitlige hjem bruger meget mindre end det tildelte bredbånd, de har købt hos deres udbyder. Den resulterende forskel betyder, at der er ekstra plads langs denne linje for at bære yderligere data, herunder telefontjeneste.

    Voice over internet protocol (VoIP) konverterer telefonsignaler til digitale datapakker. Disse pakker rejser over internettet ved høje hastigheder, forbinder en opkaler til konventionelle telefonnet og endelig til modtageren. Dette betyder ofte lavere omkostninger og funktioner, herunder ubegrænset opkald, voicemail osv. Vonage er USAs største VoIP-udbyder.

    Forbindelsen af ​​dit hjem til Vonage er relativt nemt. Hvis dit hjem allerede er tilsluttet til konventionelle telefon, så kan du gøre brug af det eksisterende netværk.