Sådan fjerner du tidligt e-mail-beskeder i MSN Mail

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn MSN Mail og naviger til din in-box. Find alle de beskeder, du vil slette. Det er ligegyldigt, om disse e-mails er læst eller ulæst. Sørg bare for at markere afkrydsningen ud for den besked, du vil slette i stedet for at klikke på selve e-mailen.

2.

Vælg alle de meddelelser, du vil slette permanent. Husk, at dette arbejde permanent sletter disse e-mails fra webserveren, så sørg for at de valgte beskeder er dem, du virkelig vil slippe af af.

3.

Her er den hurtigste finger del. Synkronisering sker inden for en 5 sekunders tidsramme. I denne tidsramme skal du gøre følgende:

4.

Klik på u0026 quot; Slet u0026 quot; knappen placeret over din indbakke. Det vil have en rød 'X' ved siden af ​​det.

5.

Højreklik på 'Papirkurven' angivet under 'Mapper på MSN' og vælg u0026 quot; Tøm papirkurven u0026 quot; at slette de valgte e-mails permanent.

Tips og advarsler

  • Synkronisering er en nødvendig enhed i webbaseret server-e-mail, men i dette tilfælde producerer et problem. Denne løsning skal kun hjælpe med at slette uønskede e-mail-meddelelser.
  • Mange har haft svært ved at slette meddelelser fra MSN Mail. Årsagen til dette er en synkronisering der opstår mellem mail webserveren og din computer. Ved at slette meddelelser, vises de igen magisk (og irriterende) i din in-box! Lad os se på et simpelt arbejde om dette problem.