Sådan opretter du et hjem trådløst netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hvis du ikke har en router eller en trådløs adapter til dine computere, så køb dem, er en hvilken som helst router god, og du skal bruge en Linksys Compact Wireless-G USB Adapter eller enhver anden USB-adapter (jeg bruger denne).

Tilslut dit kabelmodem til din router med Ethernet-kablet, og tilslut derefter, og sæt dem i. Husk at du kan placere dem overalt Du vil have, da modemet ikke længere skal forbindes til din computer.

3.

Tilslut og installer Linksys Compact Wireless-G USB Adapter, det skal komme med en Cd med alle de nødvendige instruktioner.

4.

Tilslut til din router
Hvis installationen ikke automatisk tilsluttes, skal du se nederst til højre af din skærm på din værktøjslinje en computer med et 'X' -ikon. Klik på det, og klik derefter på den nederste knap, der hedder 'Se trådløse netværk.' Du skal se en pop op, hvor den står 'Vælg din trådløse Netværk; 'Du skal se din router' s navn og / o r andre i nærheden af ​​routere, klik på det og klik derefter på 'connect'

5.

Det er det, gentag trin 3 og 4 for alle andre computere, du vil Tilslut til routeren.

Hvis du har flere computere hjemme, bør du overveje at oprette et trådløst netværk. Forestil dig at forbinde til internettet uden kabler hvor som helst med så mange computere bærbare computere eller mobile enheder, du vælger.