Sådan sender du en fax fra en computer uden internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer den nødvendige faxkomponent på dit Windows XP computersystem. For at kunne gøre dette, skal du logge på som computeradministrator. Hvis du har dette tilladelsesniveau, kan du få fuld adgang til flere funktioner og indstillinger på dit computersystem. Uden administratoradgang vil din adgang være meget begrænset. Du ' Du skal også have en standard telefonlinje for at sende en vellykket fax.

2.

Slut telefonledningen til den nærmeste telefonstik i væggen. Tilslut den anden ende af ledningen til det tilslutningsmærkede modem på bagsiden af ​​dit computersystem. Klik på knappen 'Start' i nederste venstre hjørne af computerskærmen. Et pop op-vindue vises med flere indstillinger. Åbn linket 'Kontrolpanel' ved at klikke på det. Du bliver sendt til en anden side med flere indstillinger at vælge imellem. Vælg linket 'Tilføj eller fjern programmer' på siden.

3.

Placer musemarkøren på 'Tilføj / fjern Windows-komponenter' og klik på den. Når du har gennemført dette trin, vises en 'Windows Component Wizard' som guide dig gennem resten af ​​installationsprocessen. Flere tjenester vises på listen, som du kan vælge fra. < /p>

4.

Indtast en check i feltet ud for 'Fax Services' -stedet. Klik på knappen 'Næste', når dette er blevet gjort. Inden for et par minutter skal den nødvendige fax komponenter installeres på dit Windows XP computersystem. Hvis du vil installere disse filer, kan du blive bedt om at indsætte den cd-rom med Microsoft Windows XP, der fulgte med computeren, og tryk på knappen 'OK'. Når installationen er færdig med opsætningen, Tryk på knapperne 'Udfør' og 'Luk'.

5.

Klik på knappen 'Start' i nederste venstre hjørne af computerskærmen for at åbne flere muligheder . Vælg linket 'Alle programmer', klik på linket 'Kommunikation' og vælg derefter linket 'Fax'. Når dette er valgt, kan du åbne 'Faxkonsol' -området for at få adgang til faxfunktionerne på dit computersystem.

6.

Vælg 'Næste' knappen for at bevæge sig gennem den indledende faxkonfigurationsproces. Du bliver straks bedt om at indtaste grundlæggende detaljer som dit navn, faxnummer, e-mail-adresse og fysisk adresse. Når du er færdig, skal du klikke på knappen 'Næste' igen for at gå videre. Vælg din faxenhed fra rullelisten ved siden af ​​'Vælg faxenhed.'

7.

Sæt en afkrydsningsfelt ud for boksene mærket 'Aktiver Send' og ' Aktivér modtagelse. ' Følg anvisningerne på skærmen for at vælge en printer til indgående faxer og indtaste dit eget faxnummer. Tryk på 'Afslut' -knappen, når du har afsluttet denne del. Du vil være klar til at sende faxer fra dit computersystem uden at bruge internettet.

8.

Åbn dokumentet , e-mail eller webside, du vil faxe til nogen, og klik derefter på linket 'File' øverst til højre på siden eller dokumentet. Når rullelisten med valgmuligheder vises, skal du klikke på 'Udskriv' link. En dialogboks vises for dig at vælge flere valgmuligheder. Vælg 'Fax' i 'Printer' -området, og klik derefter på knappen 'Udskriv'.

9.

Klik på knappen 'Næste' på 'Velkommen til siden Send faxguide'. Indtast modtagerens faxnummer og navn. Vælg 'Næste' knappen, når du er færdig. Placer en check ud for 'Vælg en omslagsside skabelon', hvis du vil inkludere en personlig omslagsside. Hvis ikke, lad dette område være tomt.

10.

Bestem, om du vil have den fax, der skal sendes straks eller senere på siden 'Planlægning'. Du kan også afgøre, om faxen skal betragtes som meget vigtig eller normal. Når du har afsluttet dette trin, skal du klikke på knappen 'Næste' for at afslutte processen. Tryk på knappen 'Forhåndsvisning af fax' på den sidste guiden side. Vælg 'Afslut' -knappen, når du er færdig, og din fax vil blive sendt til modtageren .

Tips og advarsler

  • Brug altid en standard telefonlinje, når du sender en fax uden internettet.
  • Prøv ikke at bruge en digital telefonlinje til at sende en fax til din computer.
  • Send en fax fra en computer uden internettet. Brug computerens indbyggede faxmodem til at sende vigtige dokumenter til medarbejdere eller venner. I stedet for at betale et ekstra månedligt gebyr for en internetfax-konto, kan du bruge en eksisterende standard telefonlinje.