Sådan slettes en e-mail-konto

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug dit brugernavn og din adgangskode til at logge på din Google-side, hvis du vil slette din Gmail-konto. Vælg 'Rediger' indstillingen for 'Mine tjenester', og klik derefter på 'Slet Gmail-tjeneste' under 'Slet en tjeneste'. Markér afkrydsningsfeltet for at bekræfte sletningen. Du bliver bedt om at levere en ny e-mail-adresse for at være dit brugernavn til andre Google-kontotjenester.

2.

Overvej hvad du vil give op, hvis du sletter din Yahoo ! email konto. Du vil også miste adgangen til dine My Yahoo! -indstillinger, Hotjobs, GeoCities og andre Yahoo! -tjenester. Hvis du stadig vil fortsætte, skal du gå til 'Afslutte Yahoo! Konto 'side og bekræft din beslutning med dit kodeord. Hvis du har betalte tjenester tilknyttet din Yahoo! email-konto, skal du opsige dem separat først, så du ikke fortsætter med at blive faktureret.

3.

Klik på 'Hjælp' på en MSN Hotmail-side for at slette din Hotmail-konto. Ved søgeprompten skal du indtaste 'Luk konto'. Vælg det blå fremhævede 'Luk din konto' link, der vises, og læs vilkårene for sletning af en konto; Afhængigt af dit serviceniveau (gratis eller betalt) skal du muligvis tale med en kundeservicerepræsentant for at annullere din konto. Bekræft 'Luk', når du har læst og accepteret betingelserne.

4.

Vær forberedt på en kompliceret proces, hvis du vil slette din AOL-e-mail-tjeneste, især hvis det er en betalt konto. Du skal downloade og udskrive en PDF-annulleringsformular fra din kontoside, udfylde den og faxe eller snail-mail den til AOL. Du kan også prøve at ringe AOL kundeservice annulleringslinje på 1 (888) 265-8003. I begge tilfælde skal du muligvis følge op flere gange for at være sikker på, at fakturering er blevet annulleret eller at konvertere din betalte AOL email til gratis service.

Tips og advarsler

  • De fleste gratis e-mail-udbydere afskrækker at slette din konto. I stedet anbefaler de, at kontoen forbliver inaktiv, bortset fra lejlighedsvis brug for at forhindre spammere i at overtage din kontoadresse.
  • Kontakt din individuelle tjenesteudbyder hvis det ikke er dækket her eller dit behov, skal du have flere oplysninger om, hvordan du sletter en e-mail-konto.
  • Vær opmærksom på, at når du sletter en e-mail-konto, vil du miste alle oplysninger, herunder adressebøger og arkiveret mail Følg din udbyders instruktioner til sikkerhedskopiering eller eksport af e-mail-kontooplysninger malm vælge valgmuligheden 'Slet konto', som er irreversibel.
  • Afhængigt af din udbyder vil det tage overalt fra 30 til 90 dage for alle e-mail-kontooplysninger, der skal fjernes, efter at en konto er slettet.
  • Der kan være tidspunkter, hvor du vil slette en e-mail-konto. Konto inaktivitet, for meget spam eller behovet for at konsolidere flere konti er årsager, der ofte gives til annullering. Processen afviger afhængigt af din tjenesteudbyder, og om din er en gratis eller betalt konto, men her er forslag til sletning af de mest almindelige konti.