Sådan tilslutter du Direc TV TiVo til PC Ethernet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk både din Direc TV TiVo-enhed og din personlige computer.

2.

Brug ethernet-kablet til at slutte din pc til at din TiVo enhed. Tilslut den ene ende af kablet til netværkskortet på din computer og den anden til bagsiden af ​​din TiVo-enhed.

3.

Tænd både computeren og Direc Tv TiVo enhed. På din computer skal du klikke på menuen 'Start' i Windows XP eller Windows Vista. Naviger til operativsystemets kontrolpaneler og kør 'Internet Connection Sharing' -programmet. Alle enheder på et netværk kræver en IP-adresse for at oprette forbindelse til serveren, herunder din TiVo-enhed. Når du har kørt forbindelsesprogrammet, vil din TiVo-enhed få en IP-adresse fra din computer.

4.

Skriv ned din Direc TV TiVos IP-adresse. Åbn din webbrowser og indtast TiVos IP-adresse, som om det var en webadresse. Klik på 'Enter' på tastaturet, din browser vil oprette forbindelse til din Direc TV TiVo-enhed og aktivere netværk mellem din pc og din DVR-enhed.

5.

Se streaming tv via din Direc TV Tivo og pc-forbindelse.

Tips og advarsler

< li> Vær forsigtig, når du indtaster din TiVo's IP-adresse. Indtastning af en forkert IP-adresse vil medføre en fejl i din forbindelse. Direc TV TiVo (forkortet Direc TiVo) er en DVR-tjeneste, der giver dig mulighed for at optage og downloade tv-indhold til en harddisk til fremtidig visning. Med både personlige computere og DVR-systemer, der vinder i popularitet og magt, kombinerer de to muligheder for ekstra funktioner og harddiskplads. Med det rigtige udstyr kan du tilslutte din Direc TV TiVo DVR-tjeneste til din computer til at streame tv-udsendelser til din pc (eller omvendt) og drage fordel af de øgede harddiskkapacitet og funktioner, der aktiveres ved at kombinere de to enheder.