Start en internetudbyder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få det grundlæggende i din internetudbyder, der er taget hånd om, selv før du overvejer at få udstyr. Udfyld enhver registrering af din virksomhed, der skal gøres, og ansøg om licenserne til at betjene din internetudbyder i hvilken tilstand du vil være baseret på.

2.

Opsæt dit firma s kontorer med sikkerhed i tankerne, da du vil bo på værdifulde servere og computerudstyr. Overvej muligheder som f.eks. nøglekortlåste døre eller intercom-systemer.

Find en pålidelig faktureringssoftware program eller udvikle din egen internt, så dine kunder kan forvente at modtage en præcis regning til tiden hver eneste måned.

4.

Køb rundt for de store internetbackbone-udbydere at du bliver nødt til at betale månedligt for at kunne levere internetservice til dine kunder. Tjek med dem for at se, hvem der betaler den mest konkurrencedygtige sats, og hvis de har rabatter baseret på båndbredde, som du vil levere.

5.

Bestem, hvilken protokol din internetudbyder skal bruge til at overføre internettjeneste, som f.eks. den almindelige telefontjenesteprotokol eller Network News Rela y Protokol. Hver har sine fordele og ulemper afhængigt af størrelsen på din kundebase og hvilke tjenester du vil levere.

6.

Køb de servere, routere og ethernetkabler, som du vil brug for. Husk at den oprindelige investering i dette udstyr sandsynligvis vil være ret stor, og du vil gerne sikre dig, at du har den mest pålidelige og opdaterede udstyr.

7.

Kom med en effektiv markedsføringsstrategi, så folk ved om din virksomhed og har en grund til at vælge dig over et andet internetudbyderfirma.

Tips og advarsler

< li> Udlejning af personale hos professionelle it-konsulenter og sørg for, at du kan kontakte dem når som helst dag eller nat, da du ikke vil blive forladt, hvis dine servere pludselig styrter og ingen af ​​dine kunder har adgang internettet. At starte din egen internetudbyder kan være et meget risikabelt venture, men i dagens internetmættede verden kan det også være meget lukrativt. Du skal have en god forretningsplan på plads og sørg for at dække alle vinkler af dine forretningsbehov før du beslutter dig for at starte et nyt firma.