Hvad skal du tilslutte en trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Forbered dit modem. Træk modemets strømledning ud og sæt den trådløse router enhed ved siden af ​​modemet. Hvis routeren har antenner, skal du sørge for at de hæves til deres fulde opretstående position.

2.

Tilordnet dit netværkskabel. Tag det tilsluttede kabel fra din computer til dit modem, og sæt det i porten i den trådløse router. Denne port er normalt farvet blå.

3.

p> Tilslut routeren og modemet. Brug det netværkskabel, der fulgte med din trådløse router til at forbinde modemet og routerenheden. Routerporten er typisk farvet i grønt.

4.

p> Start modemet. Slut modemets strømledning og vent 1-2 minutter, mens det konfigurerer sine indstillinger og forbereder dig til at oprette forbindelse til internettet.

5.

Start den trådløse router. Tilslut den trådløse routerens netledning til et stikkontakt og vent 1-2 minutter for at få det i gang. Routeren er klar, når ikonerne 'wired computers' og 'modem' lyser. Disse logoer eller ikoner varierer efter mærke og model af Din router skal i så fald konsultere ejerens manual.

6.

Indsæt din installations-cd. Brug guiden eller assistenten til at kontrollere konfigurationerne af dine computerindstillinger og starte dit trådløse netværk.

Tips og advarsler

  • Hvis ikonet modem og kablet computere tænd ikke efter at have tilsluttet din router, kontroller din forbindelse for at sikre, at alle ledninger er tilsluttet de rigtige porte.
  • Hvis det trådløse signal ikke fungerer korrekt, men du stadig har en internetforbindelse til dit modem, skal du kontakte din internetudbyder for at få hjælp.
  • Forbind ikke modemet eller den trådløse router, før du har gennemført alle trin i den rigtige rækkefølge
  • Tilslutning til internettet via et trådløst netværk er en bekvem og effektiv måde at komme online uden at skulle oprette forbindelse til et modem. Opsætning af en trådløs router i dit hjem eller kontor gør det muligt for enhver computer udstyret med et trådløst kort at hente signalet og få adgang til internettet. Her er hvad du behøver for at tilslutte en trådløs router.