Hvordan man opbygger og vedligeholder en arbejdsplads for næsten ingen omkostninger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start med at tænke på den besked, du vil bruge til din virksomhed. Du skal bruge dette, når du begynder at opbygge dit websted, selvom du ansætter en anden til at gøre det. Et virksomheds rigtige navn er kritisk, så forsøg at integrere navnet i det unikke salgsforslag for det, du giver. Tænk på søgeord, der vedrører den service, du tilbyder, fordi du bør planlægge at indarbejde disse metatags i teksten på dine sider.

2.

Brug lidt tid på at se konkurrenterne og # x2019; sites. Bemærk, hvad får din opmærksomhed og hvad irriterer dig. Identificer de begrænsninger, du vil have til at oprette dit eget websted, dvs. du skal opsiges til enkelhed og funktionalitet i stedet for alle former for avanceret og sofistikeret grafik. Sandheden er, at disse fancy applikationer sjældent gør en betydelig forskel i at tiltrække indtægter. Elegance er enkelhed.

3. Find en tjeneste, der giver en gratis demo, der gør dig til en fungerende webside, som du kan konvertere til fuldskaleret websted. Også denne slags tjeneste er vært for din hjemmeside enten under deres domæne eller din egen, hvilket skaber alle links og giver dig mulighed for at udvikle og vedligeholde dit eget websted ved at udfylde formularer og vælge funktioner. Den bedste af disse er Shoppingcartsplus.com. Denne form for service gør det muligt for dig at gøre alt dit eget arbejde uden omkostninger, og derefter opkræver du kun ca. $25 pr. Måned for at være vært for webstedet.

4. tjekke historien på det websted, du overvejer. Check med Better Business Bureau og kontroller også referencer. Det værste der kan ske for dit websted er at pludselig miste det, fordi din hostingudbyder fejler ofte eller permanent går ud af forretning uden Vær opmærksom på at værten har en pålidelig track record og ingen klager fra kunder (eller at de få de ikke er deres skyld). Sørg også for at de tillader dig at bruge dit eget domæne til at navigere til dine sider.

5.

Reserve et domæne med NetworkSolutions.com, hvor du kan erstatte tjenesteudbyderdomænet. Det bedste domæne er navnet på din virksomhed (eller det indlysende kortnavn). Din brandingstrategi bør tage højde for dette fra begyndelsen.

6.

Udfyld metatagsformularerne, så dit websted vil begynde Registrering med søgemaskiner.

Tips og advarsler

  • Udvikl webstedet over tid. Planlæg på at få det op og køre i etaper. Fortsæt med at føje til det og forbedre det regelmæssigt.
  • Forvent ikke at få dit websted til at dukke op i søgemaskinerne med det samme eller endda i top 10. Dette kræver meget viden og indsats, der er langt mere avanceret end det første skridt at gå live.
  • Disse dage er en hjemmeside som forventet og kritisk som et telefonkort til alle i enhver form for forretning. Den gode nyhed er, at den erstatter næsten alle andre markedsmæssige sikkerhedsstillelser, at du bliver nødt til at drive en forretnings- eller individuel tjeneste - med undtagelse af telefonkortet faktisk. Den dårlige nyhed er, at en hjemmeside kan koste hundredvis eller tusindvis af dollars at oprette, og det er kun begyndelsen. Selvom du har råd til at investere tungt i en tilstedeværelse på nettet, og du er heldig at have de rigtige ressourcer til rådighed for at understøtte det, er det stadig fornuftigt at økonomisere og opretholde kontrol over dit websted, især i perioder med økonomisk udfordring.