Om båndbredde

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Fakta Internet båndbredde er dataoverførselshastigheden eller transmissionshastigheden, når du måler en forbindelse til internettet. Der er ingen klar måde at præcist vurdere båndbredden på hvert øjeblik. Båndbredde bestemmes normalt af det laveste båndbreddepunkt, der blev opnået mellem din computer og hjemmesiden. Båndbredde er blot en af ​​de faktorer, der går til at bestemme, hvor hurtigt websider indlæses i din browser. Andre faktorer er reaktionstidspunktet på websiden og omgangstiden for data, der går til og fra din computer til hjemmesiden.

Type

Testbåndbredde kan være opdelt i to forskellige typer dataoverførsel, download og upload. Modtagelse og afsendelse af filer til webservere kan komme til at tænke på, især blandt folk, der er vant til at sætte videoer på YouTube eller uploade billeder til fotodelingssteder. Det er ikke præcis hvad Testning af download og upload båndbredder handler om. Testing download båndbredde er måling af hvor hurtigt hjemmesiden lægges i browseren. Testing af uploadbåndbredde er, hvor hurtigt din computer er i stand til at opretholde de websider, der er indlæst. < h2> Misforståelser Man tror, ​​at download- og uploadtiderne ville være identiske, fordi du bruger den samme internetforbindelse til begge ting. I virkeligheden afhænger det af hvilken type teknologi der anvendes. Du kan have en 'symmetrisk' eller 'asymmetrisk' forbindelse.

En symmetrisk forbindelse er, når både download- og uploadtider er de samme. Dette sker normalt, hvis du bruger dial-up eller et modem, der er lavere end 33K. En asymmetrisk forbindelse er forbundet med ADSL og kabelmodemer. I en asymmetrisk forbindelse er downloadtiderne normalt hurtigere end uploadtiderne. Afhængigt af hvilken type modem du har, og tidspunktet på dagen, varierer din båndbredde til download og upload.

Tidsramme

Ingen anden teknologi ændres hurtigere end internettet. På grund af dette kan målebåndbredde blive meget vanskeligere. Værdien af ​​båndbredden ændres næsten hver gang den måles. Testbåndbredde kan være uforudsigelig på grund af disse faktorer.

For at få en nøjagtig værdi skal test udføres på forskellige tidspunkter af dagen. Husk også at teste flere gange i løbet af dagen. På grund af uforudsigeligheden ved at teste internet båndbredde bestemmer tidspunktet på dagen, som du tester, båndbreddeværdien. Test i ikke-spidsbelastninger vil give en bedre båndbreddemåling end test i spidsbelastningstider (kl. 17.00 til 22.00).

Størrelse

Der er to forskellige måder at citere båndbredde og overførselshastigheder på. kilobits per sekund og kilobytes pr. sekund. 'Kilobits per sekund' vil også blive omtalt som kbps eller Kb / s, mens 'kilobytes per sekund' er KB / s. Når man ser på to udtryk, er de næsten identiske. En smule er måling af en enhed, og hver byte indeholder 8 bits. Ved diskussion af overførselshastigheder vil målingen ofte være i kilobytes. Kilobits refereres ofte, når man taler om forbindelseshastigheder. Båndbredde kan være dataoverførselshastigheden for computernetværk eller bredden af ​​et bånd af frekvenser i elektronisk kommunikation. I denne artikel vil vi tale om båndbredde, som det refererer til internettet.

Hvis man leder efter hosting til dit eget websted, er det et meget vigtigt aspekt at kende den tilgængelige båndbredde pr. Måned. Udstationering af billeder og indhold, som du vil tillade andre at hotlink fra dit websted, vil bane din båndbredde og få dit websted til at lukke, indtil du enten opgraderer din konto eller når båndbreddegrænsen genstarter den næste måned.