Sådan bruges en trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at dit internet med høj hastighed er i gang. Du kan tjekke dette ved blot at tilslutte din computer direkte til modemet ved hjælp af CAT-6 ethernet-ledningen. Åbn en webbrowser; Hvis internettet kommer op, virker det.

2.

Tag stikket CAT-6 fra bagsiden af ​​computeren ud og sæt det i internetporten på din trådløse router.

3.

Slut strømforsyningen til din trådløse router. Hvis du har spørgsmål om, hvordan du gør dette, skal du kontakte producentens anvisninger, men ryggen på routeren er normalt mærket godt.

4.

Giv routeren en Få minutter til at konfigurere, så tilslut din computer. Klik på din computers 'Start' -knap, og åbn derefter 'Kontrolpanel'. Klik på 'Netværksforbindelser', dobbeltklik på 'Trådløs netværksforbindelse', og klik derefter på 'Se trådløse netværk.' Du vil gerne vælge den øverst på listen, der har det stærkeste signal, og sandsynligvis er navnet på din router på en eller anden måde inkorporeret i sit navn. Dobbeltklik. Din computer er nu forbundet til internettet.

5.

Tilpas din router. Se producentens anvisninger om, hvordan du indtaster routerns kontrolpanel, normalt via en webbrowser. Herfra kan du tilføje et kodeord til dit trådløse netværk (WPA-beskyttelse) eller ændre navnet på netværket (SSID).

En trådløs router frigør dig fra at sidde ved den gamle computerskrivebord og giver dig mulighed for at surfe på internettet uden ledning fra din sofa ved at tage din højhastighedstilslutning og stråle den rundt i dit hjem, ligesom en trådløs telefon. Følg nedenstående trin, og du vil surfe på nettet på ingen tid.