Sådan deler du DSL-forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for de computere, du vil oprette forbindelse til. Åbn dine computere u0026 # x2019; chassis og installer LAN-kortene til kablet eller trådløst lokalnet, hvis du bruger trådløs forbindelse til stationære computere.

2.

Slut DSL-modemet til din telefonlinje, hvilket gør Sørg for at sætte ledningen fast i spalten bag på modemmet mærket 'DSL' eller 'Internet'. Tilslut den ene ende af den cat5-tråd, du modtog med dit DSL-modem, i Ethernet-porten på modemets bagside. Slut dit modem til en strømkilde, og tænd den.

3.

Tilslut din bredbåndsrouter til dit DSL-modem. Tilslut den anden ende af den kabel, du modtog med dit DSL-modem (den samme ledning, du tilsluttede i trin 2 ovenfor) til routeren, og sørg for at sætte den i slotten 'Ethernet' på bagsiden af ​​routeren.

4.

Tilslut din bredbåndsrouter til en strømkilde. Tryk på 'Power' for at tænde din router. Vent på, at den helt starter op med lys på frontpanelet tændt.

5.

Slut computeren til bredbåndsrouteren og afslut installationen. Hvordan du installerer drivere til dine trådløse LAN-kort afhænger af de trin, der er beskrevet af producenten. Åbn computerens cd-drev og sæt installations-cd'en du har modtaget fra LAN-kortproducenten i drevet. Kør cd'en for at installere driveren ved at følge instruktionerne på skærmen. Installer dit LAN-kort, når du bliver bedt om det, hvis du tilslutter en bærbar computer. Hvis du bruger cat5-ledninger, skal du slutte den ene ende af ledningen til bagsiden af ​​din computer og den anden ende på bagsiden af ​​din router. Udfyld dette trin for hver computer, du vil oprette forbindelse til internettet.

6.

Åbn Internet Explorer i en af ​​dine computere og skriv 192.168.1.1 (Dette kan variere afhængigt af din tjenesteyder. Indtast den adresse, du har fået af din tjenesteudbyder.) Tryk 'Enter' på dit tastatur. Følg vejledningen fra din tjenesteudbyder ved at tilføje dit brugernavn eller din e-mail-adresse og adgangskode. Klik på 'OK' eller 'Enter'.

Tips og advarsler

  • Hvis adressen i trin 6 ovenfor ikke fungerer, skal du se i dokument, du har modtaget fra din tjenesteudbyder for den rigtige adresse, der skal indtaste i din internetbrowser, eller kontakt din DSL-udbyder for at få support.
  • Hvis nogen af ​​dine computere har problemer med at oprette forbindelse, skal du kontrollere, at cat5-ledningen er gør kontakt. Hvis du er trådløst tilsluttet, skal du sørge for at have installeret driveren til dit LAN-kort og indtastet alle de oplysninger, der kræves for at få adgang til din bredbåndsrouter.
  • Du skal kun udføre trin 6 en gang for at oprette dit DSL modem .
  • Digital Subscriber Line (DSL) er en bredbåndsteknologi, der muliggør højhastighedstransmission af data via telefonlinjer. For at få adgang til internettet ved hjælp af DSL skal du have et modem. Tjenesteudbydere leverer dem gratis, når du tilmelder dig DSL-pakker. Her kan du dele din DSL internetforbindelse med flere computere i dit hjem.