Sådan får du Windows Mail til at fungere med trådløst internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Windows Mail ved enten at klikke på ikonet på skrivebordet eller klikke på 'Windows' -ikonet nederst til venstre på skrivebordet og navigere til Windows Mail. Hvis du ikke har en opsætningskonto på Windows Mail, kan du oprette en ved at klikke på 'Værktøjer' og rulle ned til 'Konti' eller følge nedenstående referencelink med titlen 'Windows Mail Setup' for at få hjælp til oprettelse af en konto. < /p>

2.

Klik på 'Værktøjer' i øverste menulinje i Windows Mail. Rul ned til 'Konti.' Klik på det konto, du vil arbejde med, og klik derefter på ' Egenskaber. '

3.

Vælg fanen' Avanceret 'efter at du har klikket på knappen' Egenskaber '. Du skal se en skærm, der kræver input til dine serverportnumre for udgående og indgående mail. Hvis du har disse oplysninger, skal du skrive den i de tilsvarende emner. Hvis du ikke har disse numre, kan du få dem ved at kontakte din internetudbyderes trådløse netværk. Når du har indtastet tallene, skal du sørge for at 'Denne server kræver en sikker forbindelse (SSL)' bokse begge er afkrydset, og klik derefter på 'Apply' knappen nederst til højre i boksen.

4.

Klik på fanen 'Forbindelser' og sørg for, at der ikke er valgt andre tilslutningsmuligheder, f.eks. 'Dial-up' og 'Local Area Connection'. Hvis en forkert forbindelse er valgt, mens du er trådløst tilsluttet til internettet, fungerer Windows Mail ikke. Når du har gjort dette, skal du sørge for at klikke på 'Anvend' og 'OK' for at lukke boksen. For at kontrollere, at du har konfigureret Windows Mail til din trådløse forbindelse, kan du sende dig en e-mail.

Tips og advarsler

  • Sørg for, at din trådløse forbindelsen fungerer korrekt, inden du forsøger at konfigurere Windows Mail.
  • Hvis du er i tvivl om ændring af forbindelsesindstillinger, eller hvis Windows Mail stadig ikke fungerer i en trådløs forbindelse, skal du kontakte din internetudbyderes trådløse netværksafdeling for guidet assistance og Windows Mail opsætning.
  • Windows Mail er et e-mail- og nyhedsgruppeprogram, der leveres som standard med Windows Vista-operativsystemet. Du bemærker måske, at det også tager plads til den ældre Microsoft Outlook. Både Windows Mail og Microsoft Outlook er ens i deres konto og tilslutningsopsætning. Her er nyttige retningslinjer til brug af Windows Mail-programmet, når du arbejder trådløst.