Sådan forbinder du DSL-modem og Linksys-routere til trådløst internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg et sted for dit netværk. Sæt i nærheden af ​​en telefonstik, samt et ledigt stik. Tilslut en overspændingsbeskytter for at beskytte dit netværk mod uønskede overspændinger. Tilslut din telefonstik til overspændingsbeskytteren, og kør derefter din anden telefonlinje ud af den.

2.

Installer dit DSL-modem. Generelt, når du tilmelder dig DSL, sender din telefonselskab dig et DSL-modem. Når din DSL er tændt, skal du først tilslutte telefonledningen ud af overspændingsbeskytteren i den rigtige del af modemet. For det andet skal du sætte en Cat-6-kabel til bagsiden af ​​modemet i netværksstikket. Tilslut derefter modemets strømforsyning og tilslut den.

3.

Installer din Linksys-router. Sæt Cat-6-kablet ind i routerens bagside i ' Internet-port. Hold øje med din DSL-router, når lysene ser ud til at stabilisere, skal du tilslutte din router til overspændingsbeskytteren. Giv det et par minutter.

4.

Connect din computer til dit nye trådløse netværk. Klik på computerens Start-knap, og åbn Kontrolpanel. Rul ned til knappen Netværksforbindelser, og dobbeltklik. Dobbeltklik på Wireless Network Connection, og klik derefter på Wireless Networks. Kig efter en med et navn, der på en eller anden måde indeholder ordet Linksys, og den stærkeste sådan på listen. Dobbeltklik på det, og din computer vil oprette forbindelse til internettet.

5.

Tilpas netværket. Se dokumentationen på din router om, hvordan du opretter forbindelse til routerns kontrolpanel. For at ændre netværksnavnet, omdøber du SSID'en. For at tilføje en adgangskode skal du ændre krypteringen til WPA 128 eller 64 bit. 64 bit, mens det er mindre sikkert, hvis du er bekymret for netværkshackere, er det væsentligt enklere, da den kun bærer et 10-cifret kodeord. 128 bit bruger et 28-cifret kodeord.

Tips og advarsler < / h4>

  • Få et kabelmodem, hvis du muligvis kan; DSL har tendens til at være betydeligt langsommere.
  • Du kan forbinde et DSL-modem til en Linksys-router for at oprette et trådløst internetnetværk, der fungerer overalt i dit hjem. Det er lidt mere kompliceret at tilpasse det ved at give det et kodeord og dit eget navn, men bestemt ikke umuligt.