Sådan forhandles et domænenavnskøb

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hvis du vil købe et domænenavn tilgang, det vil du, når du køber og sælger noget andet fra nogen. At sælge domænenavne er en virksomhed. Alt er omsætningspapirer, herunder ejendom på internettet.

2.

Se på budgettet for at købe dit domæne. Bestem det højeste beløb, du er villig til at betale for dit domænenavn. Skriv dette ned, og reducer mængden til det, du ideelt vil bruge. Hvis du er sælger, gør det modsatte. Hvad er det laveste beløb, du er villig til at tage til dit domænenavn? En nøgle til forhandling er at nå frem til et beløb eller en aftale, der er mindelig for begge parter.

3.

Kontakt den person, der sælger webstedets domæne. En tilgang er at fortælle sælgeren, at du har $\_\_ beløb til at købe et domænenavn, at deres hjemmeside er en af ​​mange, du overvejer, og du er i en stram deadline for køb. Sommetider kan tidstryk skubbe en person til købe eller sælge, fordi enten genstanden eller pengene er der lige nu men kan gå til en anden, hvis du ikke tager aftalen.

4.

Det er også muligt at forhandle dit domænenavn køb baseret på oplysninger. Søger du et domænenavn, der allerede har meget trafik eller er det ikke et problem? Det er muligt at undersøge trafikken på hjemmesiden som en vedligeholdelse af et køretøj og derefter justere dit købs tilbud baseret på faktiske tal. Hvis et køretøj har en lav mil, men har brug for en transmission, er det måske ikke værd at købe. Sørg for at du får alle de nødvendige oplysninger, der passer til dine specifikke forretningsbehov, inden du begynder dine forhandlinger og justerer dem undervejs, da der bliver mere information tilgængelig.

5.

En klassisk forhandlingstaktik for at købe et domænenavn er at tilbyde og counteroffer indtil du kommer inden for dit prisklasse. Hvis du er sælger, mener køberen, at en anden er interesseret i at købe. Begge parter har altid en pris i tankerne. være offensiv ved at lave en balling. Du må ikke stoppe med at shoppe, før du har hvad du har brug for til den pris, du har råd til.

Tips og advarsler

  • Hold dit domænenavn åbent
  • Forhandling handler meget om psykologi og strategi.
  • Hvis du leder efter en meget specifik, en af ​​en slags, skal du have det domænenavn, være villig til at forhandle hårdt for at købe dit websted uden giver væk til køberen, hvor meget du virkelig vil have eller har brug for det pågældende navn
  • hvis du engagerer dig i tidstryk taktikken være forsigtig med ikke at købe noget, der ikke føles rigtigt, eller uden at tjekke det helt ud og gøre det sikker på at det passer til dine behov
  • Uanset om du køber en bil, et hjem eller et domænenavn til dit websted, er der forhandlingsmetoder, der kan udnyttes. Du kan forhandle prisen på dit domænenavn for et potentielt websted.