Sådan giver du en stjernebedømmelse på eHow-artikler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kig op på artiklens titel, og du vil finde bylinjen og stjernerne lige under forfatterens navn.

2.

Flyt markøren over stjernerne, og den vil ændre farve for at fremhæve stjernestjernen du vil give. Hvis du f.eks. Ville bedømme en artikel med 3 stjerner, rullede du markøren over stjernerne, indtil 3 blev fremhævet og derefter klikket for at vælge denne rating.

3.

Husk, at formålet med din bedømmelse er baseret på artiklens nytteværdi. Når andre ser på denne artikel, vil de finde nyttige oplysninger? Selvom du ikke fandt det nyttigt, vil en anden? Tak for dine bedømmelser og hold dem så ærligt så ofte som du vil!

Tips og advarsler

  • Jeg anbefaler at bedømme artiklen baseret på dets brugbarhed og ikke om, hvorvidt du er enig i det. For eksempel, hvis en forfatter skrev og artiklen om, hvordan man laver lækker oksekødspot og artiklen var informativ, velskrevet og ville resultere i stor smag af oksekødspot, så er selve artiklen god. Det ville ikke være rimeligt at bedømme artiklen lav, fordi du er vegetar og ikke spiser kød. Hvis du er vegetar, kan du dog være uenig med begrebet at spise oksekød, men det ville være uretfærdigt for forfatteren at bedømme artiklen lav baseret på dette kriterium. Et bedre valg ville være at anmode om et vegetarisk alternativ til opskriften, eller efterlade en kommentar, der fortæller læsere, hvor de kan finde vegetarisk alternativ. På denne måde er du retfærdig over for alle læsere i at give ærlige vurderinger og nyttige oplysninger også.
  • Dette er en super let, men jeg skriver det, fordi jeg ikke vidste, hvordan jeg troede, at jeg kunne dele viden. Husk at klikke på billederne til venstre for at få et tydeligere billede.