Sådan indstilles et trådløst netværkskodeord

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en webbrowser og og indtast din routers adresse, og klik derefter på Enter. Min routers adresse er 192.161.1.1

2.

Hvis du ikke kender din routers adresse, klik på diagrammet i trin to for at finde din adresse. Jeg har angivet standard brugernavn og adgangskoder også der kommer ud af kassen af ​​et par forskellige typer trådløse routere.

3.

Når du klikker på Enter, skal du få en forbindelsesboks, der vil anmode om et brugernavn og adgangskode fra dig. Brug standard som angivet ovenfor, medmindre du tidligere har ændret det.

4.

Når du er kommet ind i opsætningen, klik på TRÅDLØS TAB og klik derefter på TRÅDLØS SIKKERHED Vælg en adgangskode, hvad som helst, og klik derefter på GENERATE, og hval du har dine nøgler. Sørg for at gemme dine indstillinger.

Gem dem på et sikkert sted.

5 .

Nu skal du kontrollere, om dine adgangskoder fungerer. Slå din bærbare computer op og højreklik på det trådløse ikon, der findes i nederste højre hjørne af din proceslinje. Klik derefter på VIS SE TILGÆNGELIGE TRÅDLØSE NETVÆRK.

6.

Hvis du gjorde det rigtigt, bør du se dit netværksprogram op med en lås, der angiver, at det er et SECURITY ENABLED TRÅDLØSNETværk.

7.

Hvis du klikker på netværket, vises et TRÅDLØS TILSLUTNINGSPROMPT.
Det er her, du skriver i de nøgler, du har genereret. Bekræft din nøgle, og det er det du vil blive tilsluttet hver gang du ikke genindtaster nøglen igen og igen. Hvis du har problemer, email mig og jeg er mere end villig til at hjælpe.

Tips og advarsler

  • De fleste trådløse nøgler kan knækkes, hvis du ved, hvordan du bruger de forskellige værktøjer på internet. Men det meste af den generelle befolkning mangler baggrunden for at forstå, hvordan man bruger disse værktøjer, så selv en svag kryptering er svært at knække for den gennemsnitlige bruger.
  • Jeg har slået min nabolands trådløse nøgle med deres tilladelse selvfølgelig for at vise dem, at de skal have stærkere kryptering.
  • Tasterne er ligesom bilalarmer, de garanterer ikke noget, de gør bare det sværere, og som regel tøvere ser let og hurtigt ud over hårdere og mere arbejde.
  • Trådløse netværk skal altid beskyttes med et stærkt kodeord eller en nøgle. Du vil ikke have nogen, der surfer ulovlige websteder på dit netværk, fordi de vil være længe gået, når politiet kommer til din dør, og spørger dig om dine webs surfvaner.

    Det er nemt at opsætte dem, og det er altid bedst praksis til at dække din røv. Følg trinene nedenfor for at indstille en enkelt op.