Sådan konfigureres Windows Wireless Network

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd din computer. Kontrollér, at den trådløse router er tændt, og dens transmissionslys er aktiveret.

2.

Højreklik på ikonet for trådløst netværk i Windows-meddelelsesbakken, der er nederst til højre af skærmen. Vælg 'Tilgængelige netværk'. Der vises et meddelelsesvindue.

3.

Klik på afkrydsningsfeltet ud for 'Brug Windows til at konfigurere mine trådløse netværksindstillinger.' Dette vil automatisere processen med at konfigurere dit trådløse Windows-netværk.

4.

Følg dialogboksprompten, så computeren kan konfigurere Windows trådløst netværk og oprette forbindelse til internettet. Hvis dette er din første gang tilslutning, vises en boks i din meddelelsesbakke, der fortæller dig, at der er et nyt trådløst netværk. Klik på 'Tilmeld'.

Tips og advarsler

  • Hold din trådløse netværkskonfiguration automatiseret af Windows til at administrere alle dine netværksforbindelser.
  • li> Kontakt din trådløse routerens fabrikant for at ændre din router s indstillinger for at forbedre sikkerheden for det trådløse netværk.
  • Kontrollér, at computerens trådløse kort er kompatibelt med routeren.
  • Hvis dit netværk er beskyttet, skal du have din netværksadgangskode tilgængelig.
  • Tilslutning af computere til hinanden og internettet via et trådløst netværk sparer tid og reducerer kablet. De seneste versioner af Windows gør det meste af det trådløse netværk konfigureret til dig, men du skal vide, hvor du skal starte.