Sådan konfigureres et trådløst netværk i Windows Vista

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start Menu' nederst til venstre på computerskærmen. En liste over muligheder vises for dig at vælge imellem. Vælg linket 'Kontrolpanel', der er angivet i disse indstillinger. Når du har gjort det, skal du klikke på 'Netværk og Internet' for at få adgang til de indstillinger, du skal bruge.

2.

Åbn de trådløse netværksindstillinger i dit computersystem ved at klikke linket 'Netværk og delingscenter'. Under dette afsnit registrerer du flere links for at justere indstillingerne for dit netværk. Klik på linket 'Opret forbindelse til et netværk' for at begynde at konfigurere et trådløst netværk i Vista.

3.

< p> Se de tilgængelige trådløse internetnetværk i det nye pop op-vindue, der vises efter åbningen af ​​linket 'Opret forbindelse til et netværk'. Skift rullemenuen ud for 'Vis' -området til 'Alle'. Det nærmeste trådløse internet Forbindelser vil straks blive vist til dig. Hvis der ikke er ledige trådløse internetforbindelser, kan du begynde at lave din egen.

4.

Klik på 'Opsætning af forbindelse eller netværk 'vises i bunden af ​​vinduet' Opret forbindelse til et netværk '. Vælg' Manuelt tilsluttet et trådløst netværk ', og klik derefter på knappen' Næste 'for at gå videre. På det næste skærmbillede kan du manuelt indtaste nogle vigtige indstillinger om din nye trådløse internetforbindelse. Indtast et helt nyt navn til dit trådløse internetnetværk ved siden af ​​afsnittet 'Netværksnavn'.

5.

Gør dit trådløse internetnet sikkert ved at vælge 'WPA2-Personal' næste til området 'Sikkerhedstype'. Du skal også sørge for, at 'TKIP' er valgt ud for 'Krypteringstype.' Ud for at placere 'Sikkerhedsnøgle / Passphrase', skal du indtaste et sikkert kodeord, der ikke kan gættes. Hvis du gør dette, forhindres uautoriserede brugere i at piggybacke din private trådløse internetforbindelse. Hvis du har uønskede besøgende på din internetforbindelse, kan du også sænke din browsing dramatisk.

6.

Sæt en check ind i feltet ved siden af ​​'Start denne forbindelse automatisk.' Efter dette har du mulighed for automatisk at oprette forbindelse til denne nyoprettede trådløse internetforbindelse, uden at du manuelt vælger den hver gang. Afslut konfiguration af den trådløse internetnetværksforbindelse til dit Windows Vista-computersystem ved at klikke på u0026 # x201C; Next u0026 # x201D; knappen igen. Dit nykonfigurerede netværk skal nu vises i listen over tilgængelige trådløse internetforbindelser for at oprette forbindelse til.

7.

Klik på u0026 # x201C; Opret forbindelse til et netværk u0026 # x201D; link for at få adgang til din personlige trådløse internetforbindelse. Åbn et helt nyt Internet Explorer-vindue og bekræft din internetforbindelse ved at gennemse et par hjemmesider. Hver gang du vil surfe på internettet, kan du bruge din tidligere konfigurerede trådløse internetforbindelse.

Tips og advarsler

  • Don 't tilslutte til et trådløst netværk, der er ukendt eller usikret
  • Konfigurer et trådløst netværk i Windows Vista for at gennemse internettet fra stort set alle steder i dit hjem eller firma. Du skal ikke længere være afhængig af Ethernet-kabler for at give dine enheder en internetforbindelse.