Sådan øges dit trådløse netværkssignal

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Ligesom med alt er placering nøglen. Afhængigt af dit hjem forsøger du at placere den trådløse router eller adgangspunktet på en central placering i dit hus. Hvis det ikke er umuligt, er der mange andre måder at komme rundt om. Fortsæt med at læse.

2.

Flyt din router eller adgangspunkt væk fra vægge og fra jorden, jo tættere din enhed er på disse objekter, desto mere interferens og svagere forbindelsen. Du graver?

3.

Hvis du har et lidt højere budget, kan du ved en bedre antenne til dit adgangspunkt eller router. Nogle enheder er ensrettet, så du kan pege antennen, hvor du vil have signalet til at gå i modsætning til at have det spredt ud som en krusning i søen.

4.

Du kan også øge signalstyrken ved at opgradere dit netværkskort. Nogle af de nyere kort bruger en ekstern USB-forbindelse, der fungerer godt.

Men hvis du Du vil ikke købe et netværkskort, når du allerede har en helt god arbejdsgang, du kan altid vælge en trådløs repeater.

Tommelfingerregel flere adgangspunkter eller repeaters, jo bedre signal til alle .

6.

Et andet godt tip er at du altid kan ændre din ændring din trådløse kanal. Sørg for at gå gennem din routers manual for at få flere detaljer om, hvordan du gør dette.

Prøv at ændre routerkanalerne via routerkonfigurationssoftwaren, som følger med hver router. Afhængigt af hvor du lægger ting, kan dit signal være bedre med en anden kanal.

Tips og advarsler

  • Afhængigt af dit budget er det bedst at placere hvad du har allerede et strategisk område. Værre tilfælde købe en anden repeater.
  • Så du har fået dit trådløse netværk setup og du føler dig super nerdy. Alt talker og livet virker godt.

    Så pludselig vil du bruge din trådløse ovenpå eller i baghaven eller mens du er i liv og bemærk, at din båndbredde bremser til en gennemgang.

    Følg nedenstående trin for at forhindre dette.