Sådan opretter du et hjem trådløst internetnetværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Bare nogle få nemme trin ...

1.

Køb en trådløs router. Jeg anbefaler personligt Belkin for brugervenlighed og opsætning, men vælg en, der enten er Trådløs G, N eller N1. Dette er de nyeste teknologier i routere. Du kan forvente at bruge et sted mellem $70 - $100. Hvis du betaler mindre end det, og du ofrer kvalitet og hastighed.

2.

Bekræft, at din bærbare computer er trådløs. Typisk kan du bekræfte dette ved at se i manualen eller specifikationer på din bærbare computer.Hvis disse ikke er tilgængelige, skal du gå videre til trin 3 for at få oplysninger om, hvordan du tjekker. Hvis du kan bekræfte, at din bærbare computer er trådløs, skal du fortsætte til trin 5.

3.

Hvis du vil bekræfte, at din bærbare computer er trådløs, kan du klikke på Start-knappen, derefter på Kontrolpanel og derefter på System. Klik på fanen Hardware og derefter Enhedshåndtering. Se efter netværksadaptere, og klik på den. der er opført som trådløs, så er din bærbare computer trådløst. Hvis det er tilfældet, fortsæt til trin 5. Hvis ikke, fortsæt til trin 4.

4.

Hvis din bærbare computer er ikke trådløst, skal du købe et trådløst kort. Du vil helst købe en, der er lavet af samme firma som din router, men spørg nogen i butikken for at hjælpe dig med at vælge den passende til din bærbare computer og router, som t her er forskellige størrelser såvel som hastigheder. Installer kort i henhold til producentens anvisninger.

5.

Slut stikket til væggen, og sæt det installerede kabel / DSL-modem i. Vent et par minutter, indtil modemstøvler helt op.

6.

Brug CAT-6 ethernet-kablet til at slutte kabelmodemet direkte til computerens netværksstik. Vent et par minutter for din computer til at konfigurere sig selv, og bekræft derefter internettet. Hvis ikke, kontakt din internetudbyder for at få den rettet.

7.

Pak din trådløse router ud. Tilslut CAT-6-ledningen til 'Internet' -porten på bagsiden af ​​routeren, og tænd den derefter. Giv det et par minutter at konfigurere sig selv.

8.

Åbn Kontrolpanel på din computer igen, og klik på Trådløs internetforbindelse. Du kan have en liste over forbindelser at vælge imellem; Deres vil indeholde navnet på din router og være den stærkeste og derfor nær eller øverst på listen. Dobbeltklik på det, og væk fra dig!

Tips og advarsler

  • Du vil sikkert sikre din internetforbindelse med et kodeord, så andre kan ikke bruge det, især hvis du ikke har en ubegrænset internetplan. Se din ruters anvisninger om hvordan man gør dette; det varierer for hver model og mærke.
  • Så du vil oprette et hjem trådløst internetnetværk. Med mange mennesker, der vælger laptops over desktops i disse dage, ønsker vi ikke længere at blive kædet til vores skriveborde. Et trådløst internetnetværk giver dig mulighed for at oprette forbindelse til dit kabel- eller DSL-internet fra hvor som helst i dit hjem uden brug af ledninger, der ligner en trådløs telefon. Alt du skal gøre er at følge trinene herunder for at installere en trådløs router, og du vil på nogen tid surfe på internettet fra dit sted.