Sådan opretter du et trådløst netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut strømmen i din router, og giv den ca. 10 sekunder for at initialisere. Træk derefter netledningenskablet eller ethernetkablet bag på pc'en ud og tilslut det til bagsiden af ​​WRT54G-routeren, der er mærket 'INTERNET'

Sådan får routeren din adgang til internetudbyderen .

2.

Når dit internetkabel er tilsluttet, skal du have 4 ledige porte. Tilslut et andet Ethernet-kabel fra din labtop til en af ​​de åbne ledige porte.

Når alt er tilsluttet, skal du konfigurere din WRT54G-router ved at åbne en webbrowser og skriver i http://192.168.1.1 i adresselinjen. Tryk derefter på Enter.

4.

Adressen åbner et tegn på side. Generelt er WRT54G standard brugernavn og adgangskode admin, admin.

Når du kommer ind i opsætningsmenuen, under 'grundlæggende opsætning u0026 quot; SKIFT RUTERNAVN.

Klik derefter på fanen Trådløs under 'Grundlæggende opsætning u0026 quot; og skift dit trådløse netværksnavn. Rul ned i bunden og gem dine indstillinger.

5.

For at konfigurere dine sikkerhedsindstillinger klik på fanen Trådløs og klik på u0026 quot; trådløs sikkerhed. u0026 Quot;

Du får en drop-down menu til WEP-kryptering, dette kan være så længe du vil være.

Vælg en passord og klik på Generer. En liste over WEP nøgler vil blive genereret for dig, og dette er nøglen du vil bruge til at oprette forbindelse til trådløst.

6.

Endelig Klik på fanen Administration øverst på siden og ændre din standardadgangskode for at få adgang til dine trådløse router opsætningssider ved at indtaste en ny routeradgangskode og derefter bekræfte denne adgangskode.

Sørg for at du klikker gem på i bunden af ​​menuen for at dine ændringer skal tage påvirker.

7.

Kontroller din trådløse forbindelse med en bærbar computer, der har et trådløst kort, enten indbygget i det eller forbundet med det.

På din lab øverst skal du højreklikke på den lille skærm i nederste højre hjørne af din proceslinje og derefter klikke på 'se trådløse netværk'.

Hvis du ikke ser nogen netværk klik på u0026 quot; opdatér netværksliste u0026 quot; øverst til venstre i dit trådløse netværkskonfigurationsboks.

Dette skal vise dig de trådløse netværk omkring dig, og du kan klikke på det for at deaktivere eller aktivere din forbindelse via den adgangskode, du har oprettet.

Nyd!

Tips og advarsler

  • Gem dine adgangskoder på et sikkert sted
  • Generelt WEP nøglerne er afskrækkende, ikke en fejlfinding.
  • Trådløse netværk er gode, de giver dig mulighed for at være frakoblet og fri til at strejfe rundt, mens du stadig er forbundet med din dyrebare internetadgang.

    For et netværk nybegynder opsætning af et trådløst netværk virker meget kompliceret, men sandheden er så nemt som søndag morgen.

    Nedenfor er trinnene for at oprette et passwordbeskyttet WIFI-netværk med et standard kabel eller bredbåndsmodem.