Sådan opsættes et trådløst internetnetværk til en virksomhed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem, hvor dit internet kommer ind i bygningen, og hvor du vil have netværkskoblinger eller dråber. Overvej at du bliver nødt til at køre ledninger, hvorfra internettet kommer ind på hvert af disse steder, og hvordan du vil køre det der.

2.

Installer dit første netværk kontakt. For at gøre dette skal du udpakke kontakten og bruge en af ​​CAT-6-ledningerne til at forbinde modemets internetport til enhver tilgængelig port i din switch. Så skal du blot sætte kontakten i, dit bliver dit netværks hub.

3.

Der er sandsynligvis klynger af kontorer eller konferencelokaler, hvor du vil have flere dråber. Installer en switch i hver af disse klynger. Ved at gøre dette skal du kun køre en master wire til hvert af disse områder i stedet for flere.

4.

Kør dine master ledninger fra navet til hver af de andre kontakter. Tilslut og installer dem som beskrevet i Trin 2; Du kan tilslutte dem til enhver ledig stik i din kontakt. Sikre ledningerne ved at spikere dem til de øverste hjørner af dine vægge, eller hvis du har loftfliser, skub dem op og kør ledningerne gennem dem.

5.

Kør ledningerne fra hver af dine sub-switches til hvor du vil have alle dine dråber. Når du har gjort det, skal du forbinde hver til en computer for at afprøve forbindelsen. Du skal blot tilslutte den til netværksporten på din computer, og vent et par minutter for din computer at omkonfigurere sig selv.

< h4> Tips og advarsler

  • Du kan ikke køre dine kabler længere end 300 meter fra din hub; signalet nedbrydes drastisk efter det.
  • Så du vil oprette et kabelnetværk til din virksomhed. Mens trådløse netværk er alle raseri i disse dage, skal nogle virksomheder holde fast i den gammeldags kablede slags. Kablede netværk giver dig betydelige forbedringer i hastighed og sikkerhed; Top trådløse netværk kører omkring 108 megabyte per sekund; Du kan hurtigt og billigt opbygge et kablet netværk, der kører omkring 10 gange så hurtigt, at det ikke kan hackes fra parkeringspladsen.