Sådan sammenligner du DSL-udbydere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find ud af, hvilke udbydere der er ude for dit område. Der er et par store, som Embarq og Earthlink, men der er nogle små virksomheder, der leverer service til en region eller en by. Det betaler sig for at undersøge, så vær ikke sikker på det.

2.

Sammenlign planer. Med de fleste udbydere bliver du debiteret baseret på planer, der afviger i download / upload rates . Jo mere hastighed du ønsker, jo mere betaler du. Også med DSL opkræves du også baseret på din afstand fra virksomhedens adgangspunkt. Jo længere væk - jo mere betaler du.

3.

Find ud af om hver virksomheds tekniske support. Din internetforbindelse - som noget andet - kan og vil gå ned fra tid til anden. Find ud af hvorfor det kan være en synkronisering, eller det kunne tage for evigt - afhængigt af, hvor vidende en virksomheds tekniske support og fejlfinding personale er. Hvis en virksomhed tilbyder en virkelig billig sats, kan det skyldes, at de ikke har god teknisk support.

4.

Sammenlign funktioner. Mange internetleverandører giver mange muligheder sammen med deres tjenester (e-mail, værktøj til byggepladser, specialværktøjer, hastighedsoverførsel), så afhængigt af hvad du vil bruge din internetforbindelse til, hvis to eller flere udbydere er tætte i din søgen, kan sammenligning af funktioner være det, du har brug for Vælg den udbyder, der passer bedst til dig

Tips og advarsler

  • Gør din forskning. Jeg kan ikke understrege det nok. dit hjemmearbejde, og det vil betale sig.
  • Prøv at købe DSL-modemet selv fra butikken i stedet for at leje det. De fleste virksomheder opkræver enten et gebyr pr. Måned eller opkræver ekstra for at købe det fra dem. Gå til butikken og køb den selv - du får en bedre aftale.
  • Hvis du sandsynligvis vil forbinde mere end en computer til din DSL-forbindelse (enten nu eller på et eller andet tidspunkt i fremtiden) ), skal du kontrollere netværksfunktionerne hos udbyderen. Nogle DSL-udbydere omfatter netværksfunktioner uden ekstra omkostninger.
  • Sørg for, at du kan få DSL i dit område. Ikke alle områder har det tilgængeligt.
  • li> Kontrollér for at se, om dit hus allerede har de nødvendige ledninger til DSL. Hvis ikke, skal du sørge for at få det installeret, ellers vil al den indsats ikke fungere. Det plejede at være, at højhastigheds-internet var kun for dem af os, hvis efternavn var Rockefeller. I dag er der dog flere muligheder for at gå med - og mange virksomheder derude til at starte priserne er faldet og fortsætter med at falde, og så spørgsmålet - hvordan finder du den bedste udbyder?