Sådan tilføjes et foretrukket lufthavnsnetværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Aktiver dit trådløse trådløse kort ved at gå til ikonet Lufthavn i øverste menulinje og vælge 'Slå til lufthavn.'

2.

< p> Åbn systemindstillinger ved at klikke på ikonet i dokken.

3.

Vælg 'Netværk' kontrolpanelet under kategorien 'Internet og netværk'.

4.

Vælg 'Lufthavn' fra listen over tilgængelige netværksforbindelser på venstre side af kontrolpanelvinduet. Klik derefter på 'Avanceret' i nederste højre hjørne af vinduet.

5.

Vælg fanen 'Lufthavn' øverst i pop op-vinduet.

6.

Klik på plustegnet under listen 'Foretrukne netværk', og indtast derefter navnet, sikkerhedstypen og adgangskoden til det trådløse netværk, du vil gemme. Tryk på 'Tilføj' for at gemme dette netværk på listen.

7.

Træk individuelle netværksnavne i listen 'Foretrukne netværk' for at omarrangere forbindelsesordren. Lufthavnen vil forsøge at oprette forbindelse til alle netværkene i din liste, startende fra toppen.

Med et Apple Airport trådløst kort kan Mac-brugere oprette forbindelse til ethvert synligt trådløst netværk. Men hvis du regelmæssigt opretter forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk, er det klogt at tilføje det til din liste over foretrukne lufthavnsnetværk. På den måde forbinder din computer automatisk med dine yndlingsnetværk, inden du søger efter andre, hvilket får dig hurtigere til internettet. Denne artikel forklarer, hvordan du tilføjer og organiserer foretrukne trådløse netværk med Apple Airport.