Oprettelse af en diasshow af billeder til dit websted

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Gå til din filhåndtering

1.

Gå til kontrolpanelet på dit websted og log ind. Gå til filhåndteringen og den mappe, hvor du vil have dit dias Vis for at være eller lav en ny mappe til diasshowet. Opret en mappe til billederne i mappen og upload billederne til mappen.

2.

Opret et nyt HTML-dokument til diasshowet og gem det til den mappe, der er lavet til dit diasshow inde i kontrolpanelet på dit websted. Gem ikke det i billedmappen. Giv HTML-dokumentet et unikt navn som slideshow.html.

3.

Gå til www.dynamicdrive.com og klik på u0026 # x201C; Image Effects u0026 # x201D; i script-kategorien og klik på u0026 # x201C; lysbilledshow. u0026 # x201D; Du kan nu vælge et slide show JavaScript. I dette eksempel er u0026 # x201C; Flexi lysbilledshow u0026 # x201D; anvendes. (http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/index.html)

4.

Klik på valget, og læs beskrivelsen. Udfør anvisningerne for installation af scriptet som skrevet af JavaScript-forfatteren. Kopier koden og indsæt den i det unikt navngivne HTML-dokument, og gem det derefter.

5.

Se på den kopierede JavaScript-kode. Med HTML-editoren, der leveres af dit website-hostingfirma, skal du ændre navnene på billederne til navnene på dine billeder. Gem det unikt navngivne HTML-dokument, og åbn det med browseren for at se det fungere.

Tips og advarsler

  • Hvis du er skræmt ved at bruge JavaScript-kode, køb Flash MX 2004. Flash MX er et program, der bruges til at lave diasshow.
  • En billigere diasshow ansøgning er Quicktime Professional af Apple.
  • Gem din HTML ofte.
  • Et diasshow til dit websted viser dine billeder på indgangssiden og viser alle dine billeder på én gang. Her er måder at bruge to forskellige applikationer til at lave diasshow, herunder hvordan man erhverver java code scripts gratis til at installere et diasshow.