Oprettelse af et websted for begyndere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Forbered dit indhold

1.

Forbind hvilket indhold der vil blive offentliggjort på hjemmesiden ved at planlægge dine sider og links på papir, inden du går til en webservice. Skriv et afsnit om dig selv for dit websted og gem det på skrivebordet i en mappe med titlen Site. Organiser billedmapper og musikmapper inde i mappen på skrivebordet. Hold dine filer organiseret, og navnene på billederne er enkle.

2.

Gå til Yahoo.com og klik på knappen u0026 # x201C; flere Yahoo-tjenester, u0026 # x201D; Der vises en alfabetisk liste med titlen 'Everything Everything,' # x201D; I G kolonnen er der en liste over GeoCities, klik på linket og en gratis hjemmeside mulighed vil blive tilgængelig. Tilmeld dig eller log ind afhængigt af, om du har en Yahoo-konto. Når din konto for en gratis hjemmeside er oprettet, vil der være adgang til et GeoCities-kontrolpanel.

3.

Vælg fra Yahoos tilbud på de tre måder at opbygge et websted på. En peg og klik web-site builder, en webside guiden eller et tredjeparts website værktøj som Microsoft FrontPage, Adobe GoLive og Macromedia Dreamweaver. Hvis du ikke kan bestemme, skal du klikke på u0026 # x2018; Page Builder u0026 # x2019; at begynde at opbygge en webside. Yahoo 'Page Builder' vil starte en editor. Begynd at tilpasse dit websted. Tilføj kopieringsredigering af dine afsnit og webstedets indhold, der er oprettet tidligere og gemt på dit skrivebord. Upload dine billeder og indstil dine navigationslinks. Gem dine filer, og dit websted er nu klar til de offentlige øjne.

4.

Læs gratis Yahoo-information om HTML-tags, applets, java scripting. Yahoo GeoCities er den mest gratis undervisningsservice på internettet. Andre gratis webstedstjenester er Office Live af Microsoft, Homestead by Intuit og Bravenet af Dave Brave. Hver tjeneste tilbyder kølige værktøjer og har været online i mange år. Nogle tilbud er begrænset i designfrihedsfrihed.

5.

Brug hvert gratis webstedstjeneste og afgør hvilket kontrolpanel der indeholder værktøjer, der er nemmeste at bruge til udgivelse af et websted. Kopier og indsæt oplysningerne fra dine desktop-filer på webstedet for gratis service og gem det for at gennemse det og se det vises, da offentligheden vil se det.

Tips og advarsler

  • Den trafik, dit websted bruger, kunne afgøre, om dit websted er tilgængeligt for at se af offentligheden, når det overstiger et bestemt kriterium, der er fastsat af den gratis tjeneste, den lukkes. Den gratis hjemmesideudbyder angiver også mængden af ​​ledige pladser. Når rummet overstiger den u0026 # x2018; gratis hjemmeside u0026 # x2019; tilbyde man ønsker at overveje en betalt website service. Gratis webstedsydelser sætter også en begrænsning til, hvilke typer filer der kan uploades, f.eks. Filer med udvidelsen .swf og.mov. E-handelswebsteder er ikke tilgængelige på gratis webstedstjeneste. Prøv alle tjenester, der findes på internettet, der annonceres som 'gratis', og du bliver ekspert.
  • Upload ikke pinlige billeder; Oplysningerne kan være online, længe efter at det gratis websted er blevet annulleret eller opgraderet.
  • Byg en hjemmeside, selvom du er en nybegynder. Find de gratis webstedstjenester, der kan undervise oplysninger, der vil føre til udvikling af en professionel hjemmeside. Øv dig ved hjælp af brugervenlige byggeværktøjer og brugervenlige kontrolpaneler. Få fat i, hvordan du administrerer grundlæggende HTML-kode. Få vigtige links til gratis hjemmesider, der tilbyder træk og slip websitebyggedskaber og lær hvordan og hvornår du skal opgradere til en betalt websitjeneste.