Sådan chat online sikkert

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Har en sund tvivl i tankerne, når man snakker med nogen. Conmen vil appellere til dine følelser og dine svagheder. De byder på trængende mennesker. Spillere vil tage det, de har brug for fra dig. I modsatte ende tror du ikke, at hver person er, som de siger, at de er eller gør, hvad de siger, de gør. Folk online kan være meget dygtige løgnere. Hvis det er for godt at være sandt, er det højst sandsynligt.

2.

Spør nogen, hvis du har mistanke om noget, ikke er rigtigt, eller du finder oplysninger, der ikke gør det . Hvis de lyder vidunderligt og perfekt, heroisk, usædvanligt talentfulde, men giver dig intet rigtigt bevis, vær meget mistænkelig. Don't tage deres version af bevis som det eneste svar heller. Find ud af svar på egen hånd. Don 't blive trukket ind. Vær opmærksom på, at online kan sige, at de er noget de ikke er eller hævder at have færdigheder, de ikke gør. Enhver kan gøre forskning for at gøre sig lyd overbevisende.

3.

Giv kun personlige oplysninger som dit rigtige navn, telefonnummer og sted, når du er rimelig eller helt sikker på hvad du er gør og hvem du taler med. Gør det ikke med det samme. Selvom de giver dig et rigtigt navn og et sted, kan de stadig være helt forbi dig. Vær opmærksom på, at hvad du gør, kan involvere andre uskyldige mennesker som deres familiemedlemmer, ægtefæller eller børn og kan forårsage reel skade uden at vide det. Hvis du finder ud af, at dette er tilfældet, skære dine tab og gå væk. Don't kommunikere med dem yderligere. Det er en ikke-vindende situation for dig, og du kan blive årsag til flere problemer.

4.

Kør en baggrundscheck på alle, du bliver tæt på, især i en romantiske forhold. Det er en god forholdsregel at tage. Start med en simpel navnesøgning på Google eller en anden søgemaskine. Se også på sociale websteder. Brug det land eller den by, de siger, de bor i for at køre søgningen. Vær opmærksom på, at hvis du finder noget og konfronterer dem med det, vil de forsøge at dække spor og lyde glat at gøre det. Tag med din tarm, hvis noget føles forkert. Hvis du vil dykke i en baggrund yderligere, er der online og offline ressourcer til søgning. Disse har normalt et gebyr forbundet med dem selv og er ret dyr. Der er nogle lave omkostninger eller gratis ressourcer til rådighed for at hjælpe dig. Din sikkerhed, fysiske, økonomiske og mentale sundhed er dog en vigtig faktor, så tag de forholdsregler, hvis du har brug for det, især hvis der er en anden familie, der kunne blive påvirket. Tilbage straks hvis du finder ud af, at andre familiemedlemmer ikke vidste noget om, eller dit engagement med dem kan medføre endnu flere problemer.

5.

Mød en person personligt, hvis du Vær sikker nok, men tag de samme forholdsregler. Sørg for, at folk ved præcis, hvor du skal hen, og hvordan du kan nås. Giv dem navne, adresser, fotografier og tal og alle relevante oplysninger som hvor du mødte dem, hvem de er og så videre. Hvis det er muligt, tag en ven sammen, hvis du er usikker. Mød på et åbent, offentligt sted.

6.

Gå online med en sund holdning. Don 't fortsætte med at forvente prinsens charmerende at komme og bære dig væk til stedet for dine drømme. Forvent ikke at finde den bedste ven i verden. Du kan være heldig og finde nogle gode mennesker eller et vidunderligt forhold eller livspartner, men vær sikker på dig selv, før du hopper ind. Må ikke redde fra et ulykkeligt liv online i et chatrum. Chancerne er, at du kan blive brændt, hvis du gør det.

Chatter online kan være både sjovt og underholdende. Det kan også være en kilde til venskab eller et nyt forhold. Der er forholdsregler, du skal tage, når du chatter online, så oplevelsen er sikker. Husk, at internettet er tilgængeligt for alle, der har onlineadgang. Con kunstnere og mennesker med uhensigtsmæssige motiver også hyppige chat sites. Det er bedre at indtaste advaret og forearmed med advarsler og sund fornuft måder at beskytte dig selv.