Sådan får du elektriske får på en computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at du har høj båndbredde. Du kan kun downloade Electric Sheep og få dem til at arbejde på din computer, hvis du har en bredbåndsforbindelse. Du kan ikke bruge en opkaldsforbindelse til at downloade Electric Sheep, da de skal kommunikere med andre bredbåndskunder.

2.

Gå til Electric Sheep download siden og vælg en klient til Start din download (se Ressourcer nedenfor). Der er en liste over stabile versioner og betaversioner. Hvis du er ny til tjenesten, kan du overveje at vælge en stabil version, indtil du er mere bekendt med programmet. Hver download har udgivelsesnotater, som du kan se. Klik på en version og kør den. Når downloadingen er færdig, skal du klikke på installationen og installere den ved at følge de nemme instruktioner. Klienten vil gå igennem installationsprocessen, som kun er cirka to eller tre klik med musen.

3.

Gå til dit kontrolpanel og vælg din pauseskærm, når du har har dine elektriske får installeret Du vil se en screensaver på din liste, der har ordene Electric Sheep og nogle tal. Vælg det som din pauseskærm, klik på 'Anvend' og derefter 'OK'.

4.

Giv din flok får op. Electric Sheep bliver nødt til at downloade en u0026 # x201C; flock u0026 # x201D; af får, så du kan se enten en fåreanimation, der fortæller dig, at den downloades, eller du kan se animationerne med det samme, men de kan stifte en smule, mens det gør nye får. Sørg for at indstille din pauseskærm til en minimal indstilling, så du kan downloade får så hurtigt som muligt. Electric Sheep site antyder, at du udfører din rendering af flok om natten før sengetid, så din computer kan gøre dette mens du sover.

5.

Hent en fårpakke manuelt på samme download side, hvis klienten ikke downloades automatisk. Hvis du bruger et Windows-program, skal du muligvis lade din firewall få adgang til dette program. Klik på 'Ja', når det spørger dig om du vil tillade dette program.

Tips og advarsler

  • Forumets side og FAQs på Electric Sheep hjemmeside er meget hjælpsomme med eventuelle problemer, der måtte komme op.
  • Selvom det er muligt at bruge Electric Sheep, er der ingen kendte forekomster af vira, når du åbner din internetforbindelse til andre, så er det muligt.
  • / li> Electric Sheep er en screensaver, der blev skabt af Scott Draves. Når din computer sover, kommunikerer den med andre computere over hele verden via internettet. Det er et gratis open source-program, og når du har installeret det, får du smuk grafik på din computer, der morph. Disse er abstrakte animationer, og de er smukke at se.