Sådan finder du gratis WiFi Hotspots

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Inden du forlader din almindelige internetadgang, skal du åbne et browservindue og skrive følgende URL: www.waymarking.com

2.

< p> Indsæt det sted, hvor du er på vej. Steder kan være så specifikke som en hoteladresse eller mere generelt som en lufthavnsregion.

3.

Resultaterne vil blive returneret ledsaget af et generelt kort, der viser nærhed og retning væk fra din valgte adresse. Valgmuligheder, der også kan vises, inkluderer et fotografi af området, nærliggende faciliteter og den fysiske placering af wifi-stedet.

4.

Bogmærker stedet for fremtidig reference.

Tips og advarsler

  • Nogle steder, der tilbyder gratis wi-fi, må kun fungere i de angivne timer.
  • Gratis wi-fi-steder kan kræver, at du kontakter en repræsentant for lokationen for et kodeord eller logonnavn.
  • En placering, der er angivet som gratis wi-fi, kan ikke altid være sandt. Tjek den seneste besøgende på stedet for at validere gratis wi-fi inden ankomst. Telefonnumre til en eller anden placering kan blive angivet for at kontrollere dig selv.
  • Hvis gratis wi-fi ikke længere er tilgængelig, skal du medtage en rekord i oversigten.
  • Planlægger en lille tur ud af dit ophold eller almindelig arbejdsplads. Vil du holde øje med e-mail og fremskridt, men ikke ønsker at betale ublu adgangsgebyrer for wifi-signaler? Her er den bedste måde at finde gratis wifi-hotspots på, hvor som helst i verden.