Sådan installeres Network Monitor Driver i Windows

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til Kontrolpanel i Windows, og klik på ikonet Netværksforbindelser og Højreklik på lokalnetværksforbindelsen, og klik på Egenskaber fra undermenuen.

2 .

Nu skal du have dialogboksen Egenskaber åbent, så vi kan se alle de drivere, der kræves for at få vores forbindelse (er) til at fungere. Der er dog en driver, som vi ikke har installeret, vi har brug for, hvis vores Netværksmonitor skal fungere, og det kan installeres ved at klikke på installeringsknappen i egenskabsdialogvinduet.

3.

Nu skal vi have dialogboksen til netværkskomponent åben for at installere en tjeneste, klient eller protokol. Vi vil vælge protokol, så vi kan installere den korrekte driver til netværksovervågningen, så vælg protokol og klik på Tilføj og dialogboksen vises i dialogboksen.

4.

Klik på Netværksovervågning, og klik derefter på Tilføj-knap. Afhængigt af maskinens hastighed kan det tage et par minutter.

5.

Når driveren installerer til netværksovervågningen, vises dialogboksen Local Area Connection igen. Du kan nu lukke dialogboksen Egenskaber og sammen med statusvinduet Local Area Connections. < / p>

Tips og advarsler

  • Følgende trin forklarer, hvordan du installerer netværksskærmen korrekt og nemt.
  • For at opnå de trin, der kræves for at installere netværksskærmen, skal vi sørge for, at vi har cd'en til Windows 2000, XP eller Windows Server 2003. Sæt din cd i cd-rom'en og lad os begynde.