Sådan installeres programmet Network Monitor i Windows Server 2003

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

For at installere vores Network Monitor Application skal vi installere det fra vores cd, som vi plejede at installere vores operativsystem med. Har din cd praktisk eller har den allerede placeret i din cd-rom for yderligere brug.

2.

Nu skal vi gå til vores Kontrolpanel og derefter Tilføj / fjern programmer.

3.

Når vi har åbnet dialogboksen Tilføj / fjern programmer, skal du klikke på venstre side af dialogboksen Tilføj / fjern programmer vindue, der siger Tilføj / fjern Windows-komponenter, klik her.

4.

Nu har vi en liste over komponenter, der enten kan installeres eller afinstalleres fra vores Windows-system. I vores tilfælde vil vi tilføje. Rul ned gennem listen, og se efter Indstillinger for ledelse og overvågning. Marker denne indstilling, og klik derefter på Detaljer.

5.

Marker feltet ved siden af ​​netværksovervågningsværktøjet, og tryk derefter på ok.

BEMÆRK: Når du tilføjer Windows Components , skal du sørge for, at ikke kun afkrydsningsfeltet anvendes på den valgmulighed, du vil installere, men også også hovedindstillingen i hovedlisten.

6.

Klik på næste i dialogboksen Windows-komponenter.

Efter færdiggørelsen af ​​programmet skal du klikke på afslut, og du har nu netværksovervågningsværktøjet tilgængeligt og fungerer.

8.

Nu kan du også lukke dialogboksen Tilføj / fjern programmer også.

Tips og advarsler

  • Følgende trin vil Forklar, hvordan du installerer Network Monitor Application korrekt og nemt.
  • For at kunne nå de trin, der kræves for at installere Network Monitor Appliction, skal vi sørge for, at vi har vores Windows 2000, XP eller Windows Server 2003 installations cd. Sæt din cd i cd-rom'en og lad os begynde.